Endi Morison

 

Menadžer Konah’s kija Endi Morison izjavio je da mu se sviđa kako izgleda stadion „Karađorđe“, na kojem sutra očekuje težak meč protiv Vojvodine.

Ekspedicija fudbalskog kluba Konah’s ki iz Velsa danas pre podne doputovala je u Novi Sad. U 18:30 časova, po ranije utvrđenom rasporedu, imaju zakazan jednoipočasovni trening na „Karađorđu“, a neposredno pre početka treninga, u media centru Vošinog stadiona, održana je konferencija za novinare, na kojoj se predstavnicima medija obratio menadžer gostujućeg tima Endi Morison.

Prema njegovim rečima, Velšani se raduju sutrašnjoj utakmici, iako znaju da im protiv Vojvodine neće biti lako.

– Iskreno, najpre smo bili iznenađeni temperaturom ovde u Srbiji, pošto nismo znali da je ovde baš toliko toplo. S druge strane, raduje me stanje terena i posebno sam stadion, tako da sa uzbuđenjem očekujemo sutrašnji meč. Znamo da neće biti lako, ali borićemo se da pobedimo. Gledali smo prethodne dve utakmice Vojvodine protiv Bokelja i analizirali igru protivnika. U Crnoj Gori je bio neizvestan meč, ali u Novom Sadu, Vojvodina je pokazala da je mnogo bolji tim i lako je mogla da postigne čak i 10 golova. Iz tog razloga, svesni smo da nam sutra neće biti lako, ali daćemo sve od sebe – rekao je Morison.

Utakmicu između Vojvodine i Konah’s kija sudiće Rus Aleksej Nikolaev, dok će delegat meča biti Torir Hakonarson sa Islanda. Susret počinje u 20 časova, uz direktan prenos na prvom programu Radio televizije Vojvodine, a ulaznice se prodaju i dele po sledećem rasporedu:

sreda, 13. jul: Na glavnoj blagajni stadiona (između zapadne i južne tribine), od 13 do 20 časova, moći će da se nabave ulaznice za zapad i istok.

četvrtak, 14. jul: Na glavnoj blagajni stadiona (između zapadne i južne tribine), od 13 časova do početka meča, moći će da se kupe ulaznice za zapad. Na blagajni na istočnoj tribini (pored restorana „Ognjište“), od 14 časova do početka meča, moći će da se preuzmu ulaznice za istok. U prostorijama navijačke grupe Firma na severnoj tribini, od 17 časova do početka meča, moći će da se preuzmu ulaznice za sever.

Ulaznice za zapad prodavaće se po ceni od 500 dinara, dok će ulaznice za istok i sever moći besplatno da se preuzmu na blagajni, s tim da će jedno lice moći da kupi/preuzme najviše tri ulaznice.

Ulaznice će se prodavati/deliti po principu „jedna ulaznica – jedna stolica“, što znači da će karte za utakmicu morati da imaju i deca bilo kog uzrasta, kako se ne bi desilo da na jednoj tribini bude prisutno više ljudi od kapaciteta kojim ta tribina raspolaže.

Ulaz broj 4 na zapadnoj tribini predviđen je samo za predstavnike medija i vlasnike sezonskih ulaznica, s tim da će vlasnici sezonskih ulaznica moći da koriste i sve preostale ulaze. Gledaoci sa kupljenom dnevnom ulaznicom za zapad moći će da koriste sve ulaze osim ulaza broja 4.

Za ovu utakmicu važiće isključivo sezonske ulaznice za tekuću sezonu 2016/17, dok sezonske ulaznice za sezonu 2015/16. više ne važe.

Fudbalski klub Vojvodina poziva svoje navijače da na vreme obezbede ulaznice i ranije uđu na stadion, kako bi se izbegle bespotrebne gužve pri ulasku.