obrazac-za-slike---vesti

 

 

Nakon 87 dana pauze, fudbaleri Vojvodine konačno će odigrati jednu takmičarsku utakmicu. Reš je, naime o susretu  XVI kola JSL, a rival će im biti 16-to plasirani tim na tabeli najkvalitetnije srpske lige, Smederevo.

Šef stručnog štaba Vojvodine, Nebojša Vignjević ovako vidi utakmicu kojom njegov tim  otvara prolećni deo sezone :

-„Nadam se da ćemo pobedom u Smederevu nagovestiti uspešnu polusezonu koja je pred nama.  Naš jedini cilj je osvajanje sva tri boda, no  nikako ne smemo da potcenimo domaćina koji takođe ima svoje planove. Uslovi za igru u Smedervu, kako saznajemo, nisu u najboljem stanju, ali to ne sme da nam bude nikakav alibi jer i druga strana igra na istom terenu.
Što se tiče kadrovske situacije, u konkurenciji jedino neće biti  Branislav Trajković zbog žutih kartona dok su svi ostali spremni i motivisani da se nađu na terenu. Svi ostali igrači su spremni i jedva čekaju da istrče na teren“

Kapiten Miroslav Vulićević u potpunosti se slaže sa svojim učiteljem :

-„Moji klupski drugovi i ja, spremni smo i motivisani da pokažemo  kako naše igre i rezultati iz pripremnog perioda nisu bili nikakva slučajnost. Svesni smo da će Smederevci pokušati da nas iznenade zbog poslednjeg mesta koje zauzimaju i težine svog položaja,  ali nas njihove brige ne opterećuju. Gledamo u sopstveno dvorište, cilj nam je pobeda na startu prolećne polusezone, a siguran sam da  imamo kvalitet i znanje da svoje ambicije i sprovedemo u delo. Biće tako u svakoj utakmici koja je pred nama, a pobeda na startu na tom putu bila bi nam od velike važnosti“.

.

Ekspedicija „crveno-belih“ večeras odlazi za  Smederevo, a utakmica  na stadionu Smedereva igra se sutra, 27. februara sa početkom od 14:00 časova.