DSC_0004

 

 

 

Mladi igrači Vojvodine sigurno su naučili lekciju iz utakmice sa Radom pa se svi u taboru „crveno-belih“ nadaju da se greške u Užicu neće ponoviti. Sloboda se, baš kao i Rad, bori za opstanak i u susretu sa Vojvodinom će tražiti bodove spasa. Garancija je to da će gledaoci u Užicu biti svedoci jedne uzbudljive i do kraja neizvesne utakmice.

-Druga iz serije teških utakmica protiv ekipa koje se bore za opstanak čeka nas u Užicu. Ovi susreti su obično nervozni i napeti ali to je sasvim razumljivo. Igramo protiv rivala kojeg izuzetno poštujemo ali, ponavljam, mi nemamo rezultatski imperativ.
Nekoliko igrača je odsustvovalo sa treninga zbog nastupa za mladu reprezentaciju pa smo stoga odlučili da na put povedemo trojicu momaka iz omladinskog pogona. Radi se o Lukkoviću, Asaniju i Kočoviću koji su taj poziv svojim kvalitetom i zaslužili. Ne vodimo ih da gledaju utakmicu već da ravnopravno konkurišu za sastav koji će biti oslabljen neigranjem Babića, Milinković-Savića, Puškarića i Gaćinovića. Jedino što me brine su loši vremenski uslovi koji se očekuju ali kako za nas tako su isto i za našeg protivnika. Nisam trener koji traži alibi u takvim stvarima. U svakom slučaju igraćemo napadački odnosno koliko nam to protivnik dozvoli.-kaže Šef stručnog štaba Vojvodine Branko Babić.

NOVAKOVIĆ : DA SE ISKUPIMO

– Čeka nas težak protivnik i isto takva utakmica u koju ulazimo, kao i u svim dosadašnjim, sa namerom da pobedimo. Želimo da se iskupimo za poraz na svom terenu protiv Rada i da se ujedno revanširamo Užičanima za jesenji poraz koji su nam naneli u Novom Sadu.