После јучерашње утакмице против Арсенала, фудбалери Војводине данас пре подне одрадили су нови тренинг на припремама у Белеку. Одлуком шефа стручног штаба Радована Кривокапића, а у консултацији са медицинском службом клуба, првотимци који су јуче одиграли 60 минута против Арсенала данас пре подне су тренирали само у теретани, док је остатак играча истрчао на терен ФЦ „Титаник Делукс Белек“ и у веселој, али радној атмосфери одрадио план рада који је зацртао стручни штаб црвено-белих.

Након почетног загревања и популарне „шеве“, Вошини фудбалери су прешли на тактичке вежбе у игри које је поставио Радован Кривокапић, након чега су још увежбавали центаршутеве и реализацију у завршници напада.

Заједно са њима, данас је тренирао и Еквадорац Роналдо Виља (21), фудбалер који је касно синоћ стигао у хотел „Титаник Делукс Голф Белек“. Он је у Војводину дошао на пробу из екипе Клан хувенил из своје родне земље и ради се о играчу који игра на позицији левог крила, алтернативно и нападача, те му у наредном периоду предстоји да покуша да убеди стручни штаб да заслужује да обуче дрес „старе даме“.

Што се здравствене ситуације у Војводини тиче, на лакше повреде пожалили су се нападач Секу Коне (23), који има истегнуће мишића, као и Ранко Веселиновић, који је против Арсенала задобио незгодан ударац у колено. Ипак, обојица су данас тренирали смањеним интензитетом и очекује се да ће се ускоро укључити у пун тренажни процес.