Fudbaleri Vojvodine

 

Fudbaleri Vojvodine u odličnoj atmosferi nastavili su sa treninzima na terenu pored hotela „Titanic Deluxe Golf Belek“.

Nakon nekoliko dana rada u fudbalskom centru „Titanic Deluxe Belek“, fudbaleri Vojvodine danas su ponovo trenirali na terenu koji se nalazi uz sam istoimeni hotel. Šef stručnog štaba Ilija Stolica, vidno zadovoljan onim kako igrači usvajaju njegove zahteve i odnose se prema obavezama, odlučio je da ih nagradi nešto lakšim i manje intenzivnim prepodnevnim treningom, dok će posle ručka igrači dobiti slobodno, što će verovatno biti uvod u režim od samo jednog treninga dnevno, kako bi fudbaleri dobili na svežini i polako ulazili u završnu fazu priprema za nastavak sezone.

U izuzetno vedroj atmosferi, crveno-beli su se najpre zagrejali uz lagano trčanje i popularnu „ševu“, s tim da su u njoj najpre učestvovali svi igrači zajedno držeći se za ruke, a potom se prešlo i na onu klasičnu, koju su fudbaleri igrali podeljeni u tri grupe. Nakon toga, prvotimci su se podelili u dva tima i igrali modifikovanu verziju bejzbola, s tim da se umesto udaranja bejzbolske lopte palicom koristilo ispucavanje fudbalske lopte nogom, a pobednički tim je svoj trijumf na kraju ovekovečio i fotografijom.

Kako je istakao i sam Ilija Stolica, jedina svrha današnjeg treninga bila je da se igrači dobro istrče i pre svega zabave, a nema sumnje da je ovakva odluka šefa stručnog štaba još više popravila atmosferu u ekipi i dodatno ojačala timski duh. Zbog povreda, današnji trening propustili su Daniel Avramovski i Kristijan Živković, dok je Nemanja Subotić ponovo trenirao zajedno sa ostalima.

Do kraja priprema u Turskoj, Voša će sigurno odigrati bar još jednu prijateljsku utakmicu i to u ponedeljak protiv Olimpije, a navijače Vojvodine može da obraduje vest da je u planu i direktan prenos ovog meča na zvaničnom sajtu FK Vojvodina. Ipak, o svim detaljima u vezi sa tim, javnost će biti blagovremeno obaveštena.