DSC_0042

 

 

 

Stadion u Boki

Gledalaca:   200

Strelci :       Ilić 2, Đurić 2, Makarić 2, Zilkić 2, Klikovac 2, Sekulić, Ćurko, Stamenić i Grujičić (autogol)

NAFTAGAS :   Markov, Obrknežev, Arađanski, Mihajlović, Senteš, Racić, Fodor, S. Trišić, Grujičić, R.Trišić, Žerajić

Igrali su još : Mišić, B. Racić, Rajačić, Dragić, Dević, Kusturić i Mangor

VOJVODINA :    Rockov (Kordić), Nikolić, Živković, Pankov (Fimić), Đurić, Popara (Klikovac), Sekulić (Stamenić), S. Novaković, Makarić (Asani), Ilić (Ćurko), Zilkić

Koristeći pauzu u prvenstvu, fudbaleri Vojvodine upriličili su gostovanje u banatskom selu Boka, inače rodnom mestu Šefa struke, Zorana Marića.
Povod je bio proslava 90 godina od osnivanja Fudbalskog kluba “Naftagas”.
Pre početka utakmice, Zoran Marić je svojim zemljacima uručio lični poklon, kompletnu garnituru opreme za trening, dok su mu domaćini uzvratili dresom FK “Naftagas” sa brojem 90.
Na ovoj svečarskoj utakmici, prilku da debituju u dresu svog novog kluba dobila su trojica novajlija : Danilo Sekulić (nekadašnji talentovani omladinac “crveno-belih” koji je pristigao iz Voždovca), Luka Klikovac (ex Zeta Golubovci) i levokrilni napadač Almedin Zilkić (Novi Pazar). Sjajna vest je da se nakon pauze od 8 meseci zbog teške povrede ligamenata, na gol vratio mladi crnogorski reprezentativac, Marko Kordić.
Domaći Naftagas u svakom slučaju nije reper prema kojem stručni štab Vojvodine može ocenjivati svoje igrače, jer je razlika u kvalitetu dva rivala zaista velika. Ipak, treba pohvaliti pristup i odnos prema igri svih fudbalera koji su nastupili.
Što se tiče trojice pomenutih novajlija, dobro su se pokazali, a navijačima preporučujemo da obrate pažnju na Novopazarca Almedina Zilkića …brzinom, prodornošću i upornošću podseća na jednog Vošinog igrača …takođe iz Novog Pazara.