obrazac-za-slike---vesti

 

 

Stadion „Mladost“

Gledalaca :       1500

Sudija :            Bojan Nikolić (Kragujevac)

Strelci :            Ivanić (31. min) i Nastić (59. min)

Žuti karton :

Napredak :       Krznarić, Cvetković, Udovičić, Janičić, Frimpong, Mićić, Gavrić, Regan (Vulić), Vidaković (Bajić), Vukmirović (Ndaje), Trujić

Vojvodina :     Žakula, Nikolić, Nastić, Novaković, Pankov, Ivanić (os 89. min Ćurko), Popara, Poletanović, Puškarić (od 80. min Stamenić), Luković,  Stojanović

Vojvodina je još jednom dokazala da ne treba da brine za budućnost kako na  igračkom tako i na stručnom planu. „Dečiji vrtić“ predvođen mladim stručnjacima Milanom Kosanovićemi Zoranom Vasiljevićem pokazao je u Kruševcu sav raskoš talenta koji ova generacija „crveno-belih“ dečaka poseduje.
Golove za Vojvodinu postigli su Mirko Ivanić u 31. minutu i bojan Nastić u 59. minutu. Gol Nastića je sigurno najlepši pogodak koji je ovog proleća viđen na stadionu „Mladost“. Levi bek Novosađana šutirao je sa preko 25 metara i pogodio mesto na kojem se spajaju prečka i stativa.

Nenad Lalatović i Milan Kosanović složili su se da su Novosađani potpuno zasluženo odneli tri boda iz Kruševca i da je takvom epilogu, uz neosporan kvalitet Vošinih igrača,  najviše doprineo veći motiv „crveno-belih“.
Trener Vojvodine dodao je da je utakmica mogla biti bogatija golovima da je domaćin iskoristio bar jednu od svojih prilika.