У 26. колу Супер лиге Србије, фудбалери Војводине данас гостују екипи Напретка у Крушевцу.

Текстуални пренос меча од 17 часова можете пратити уживо на нашем сајту.

Екипе ће наступити у саставима:

Напредак: Петровић – Обрадовић, Маринковић, Ескић, Аксентијевић – Илић, Ђорић, Остојић, Самјуел – Ивановић, Ндиаје.

Војводина: Роцков – Стојковић, Веселиновић, Граовац, Лазаревић – Митошевић, Ђурић – Ђуричин, Милојевић, Срећковић – Матић.

Утакмица је почела. На стадиону је присутно око 1.000 гледалаца, међу којима су и педесетак навијача Војводине.

9. минут: Ндиаје се дриблингом изборио за позицију за ударац и одлично шутирао са око 25 метара искоса, али је лопта погодила пречку и потом отишла у гол аут.

10. минут: После центаршута Обрадовића са леве стране, ударац главом са око седам-осам метара је упутио Ивановић, али је лопта отишла преко гола.

13. минут: Због прекршаја над Милојевићем на око 40 метара од свог гола, жути картон у екипи Напретка добио је Марко Маринковић.

14. минут: Због повлачења за дрес Аксентијевића, жути картон у екипи Војводине добио је Никола Срећковић.

20. минут: Ђурић је шутирао са око 20 метара, али право у голмана Петровића.

26. минут: После центаршута Аксентијевића са десне стране, Илић је шутирао са око пет метара, али је Роцков избио лопту у корнер.

27. минут: Ескић је шутирао са око 26-27 метара, али је лопта отишла преко гола.

32. минут: Ивановић је петом одиграо пас до Аксентијевића, који је шутирао са десетак метара искоса, али је Роцков одбранио.

43. минут: Извршена је прва измена у тиму Војводине: због повреде, из игре је изашао Милан Лазаревић, а ушао Младен Деветак. Одмах потом, Напредак је имао добру прилику за погодак. Аксентијевић је центрирао са десне стране, а Илић скочио и упутио ударац главом. Лопта је ишла под пречку, али ју је Роцков избио у корнер.

Прво полувреме је завршено.

Почело је друго полувреме. У тиму Војводине, извршена је и друга измена: изашао је Немања Милојевић, а ушао Дамјан Гојков.

47. минут: Због прекршаја над Аксентијевићем на око 20 метара од свог гола, жути картон у екипи Војводине добио је Вук Митошевић.

49. минут: Слободан ударац за Напредак са око 25 метара је извео Самјуел, али је шутирао високо преко гола.

51. минут: Матић је шутирао са око 20 метара, Петровић је одбранио, а потом је и Ђуричин покушао да проследи лопту у мрежу, али му је голман Напретка ушао у шут и тако спречио погодак.

55. минут: Извршена је прва измена и у тиму Напретка: изашао је Никола Ескић, а ушао Филип Јовић.

61. минут: После центаршута Ђорића са десне стране, Ндиаје је шутирао са десетак метара, али је Роцков ухватио лопту.

73. минут: Самјуел је шутирао са око 22 метра, али је слабо захватио лопту, која је отишла ван оквира гола. Недуго потом, због прекршаја над Аксентијевићем на око 25 метара искоса од свог гола, жути картон у екипи Војводине добио је Огњен Ђуричин.

74. минут: Извршена је и трећа змена у тиму Војводине: изашао је Никола Срећковић, а ушао Езе Винсент. Одмах потом, Војводина је пропустила стопостотну прилику за гол. Ђуричин је главом спустио лопту до Матића, који је остао сам испред Петровића и неометан шутирао са десетак метара, али је лоше захватио лопту, која је отишла ван оквира гола.

75. минут: Извршена је и друга измена у тиму Напретка: изашао је Игор Ивановић, а ушао Миљан Вукадиновић.

80. минут: Због прекршаја над Митошевићем на око 40 метара од свог гола и то након што је изгубио лопту, жути картон у екипи Напретка добио је Филип Јовић.

82. минут: Извршена је и трећа измена у тиму Напретка: изашао је Иван Ђорић, а ушао Лука Стевановић.

88. минут: Ђуричин је шутирао са око 18 метара, али је Петровић одбранио.

89. минут: Гојков је шутирао са око 22 метра искоса, али је Петровић ухватио лопту.

Утакмица је завршена.