У другом колу Супер лиге Србије, фудбалери Војводине вечерас гостују екипи Напретка у Крушевцу.

Текстуални пренос меча од 20 часова можете пратити уживо на нашем сајту.

Екипе ће наступити у саставима:

Напредак: Милошевић – Миловановић, Ожеговић, Ивановић, Зец – Ђорић, Аксентијевић, Пајовић, Павићевић – Десанчић, Ћуковић.

Војводина: Роцков – Стојковић, Веселиновић, Саничанин, Деветак – Дринчић, Ђуришић – Ђуричин, Бојић, Винсент – Матић.

Утакмица је почела. На стадиону је присутно око 1.500 гледалаца, међу којима су и стотинак навијача Војводине.

1. минут: Због прекршаја над Дринчићем на средини терена, жути картон у екипи Напретка добио је Милош Ожеговић.

3. минут: После корнера који је извео Дринчић, ударац главом је упутио Веселиновић, али је лопта отишла ван оквира гола.

9. минут: Због прекршаја над Десанчићем на око 40 метара од свог гола, жути картон у екипи Војводине добио је Синиша Саничанин.

17. минут: Ђорић је шутирао са око 18 метара, лопта је погодила некога у шеснаестерцу и потом се одбила до Десанчића, који је шутирао са око четири-пет метара, али је Роцков одбранио.

18. минут: Због прекршаја над Аксентијевићем на средини терена, жути картон у екипи Војводине добио је Младен Деветак.

21. минут: Због ударања Ђуричина лактом у лице приликом једног дуела, жути картон у екипи Напретка добио је Никола Аксентијевић.

22. минут: После корнера за Војводину, Деветак је шутирао са око 20 метара, али је лоше захватио лопту, која је отишла далеко ван оквира гола.

29. минут: Дринчић је шутирао са око 21-22 метра, али је Милошевић ухватио лопту.

33. минут: Деветак је послао пас ка Ђуричину, који је ушао у шеснаестерац, изборио се за позицију за ударац и шутирао са седам-осам метара искоса, али је лопта прошла поред стативе.

38. минут: После доброг продора Винсента, Ђуричин је шутирао са око 15 метара, али је Милошевић одбранио.

45. минут: Аксентијевић је шутирао са око 26-27 метара, али је лоше захватио лопту, која је отишла далеко ван оквира гола.

45. минут: После центаршута Аксентијевића са десне стране, Павићевић је упутио волеј ударац са око седам метара, али је лопта прошла неколико центиметара поред стативе.

Прво полувреме је завршено.

Почело је друго полувреме. У тиму Напретка, извршена је прва измена: изашао је Томислав Пајовић, а ушао Мирослав Бјелош.

49. минут: ГОЛ! После корнера за Војводину, Ђуричин је шутирао са око 18 метара и погодио рашље гола Милошевића. Због скидања дреса приликом прославе гола, Огњен Ђуричин добио је жути картон.

53. минут: Ивановић је шутирао са петнаестак метара искоса, али је Роцков ухватио лопту.

63. минут: У контранападу Војводине, Матић је одиграо пас до Ђуричина, који је шутирао са петнеастак метара искоса, али је лопта отишла преко пречке.

65. минут: Извршена је и друга измена у тиму Напретка: изашао је Иван Ђорић, а ушао Андреј Илић.

71. минут: Због приговора на то што није досудио фаул за његов тим, жути картон добио је шеф стручног штаба Војводине Ненад Лалатовић.

75. минут: Извршена је прва измена и у тиму Војводине: изашао је Езе Винсент, а ушао Миодраг Гемовић.

78. минут: Извршена је и друга измена у тиму Војводине: изашао је Огњен Ђуричин, а ушао Дејан Зукић. Такође, извршена је и трећа измена у тиму Напретка: изашао је Милош Ожеговић, а ушао Александар Месаровић.

83. минут: Извршена је и трећа измена у тиму Војводине: изашао је Бојан Матић, а ушао Ђорђе Ђурић.

87. минут: Војводина је имала одличну прилику за погодак. Веселиновић је испред свог шеснаестерца послао дубински пас ка Бојићу, који је дошао до лопте у дуелу са једним играчем Напретка и потом лобовао истрчалог голмана Милошевића, али је лопта отишла поред стативе.

92. минут: ГОЛ! Воша води 0:2! У контранападу, Зукић је прошао поред двојице противничких играча и прецизним ударцем постигао гол.

Утакмица је завршена.