obrazac-za-slike---vesti

 

 

Kao što je najširi srpski fudbalski auditorijum imao priliku da vidi, prva polufinalna utakmica Kupa Srbije između Vojvodine i OFK Beograda, pored odlične predstave na terenu, bila je upotpunjena sjajnom atmosferom na tribinama koju su priredili navijači Vojvodine.
Uprava kluba ovim putem se zahvaljuje svojim navijačima na pruženoj podršci koja je mnogo značila igračima ali ne može da ne pomene nemile scene koje se na stadionu „Karađorđe“ već duže vreme dešavaju. Radi se, naime o neshvatljivom zadržavanju velikog dela domaće publike od strane organa reda koje traje i po sat vremena nakon završetka utakmice kao i neshvatljivim zahtevima organa reda za dodatnim merama bezbednosti koje FK „Vojvodina“ mnogo koštaju, iako se na stadionu „Karađorđe“ do sada  nije desio  nikakav eksces.

Ne možemo da razumemo ove postupke  i mišljenja smo da nije korektno da sa svih stadiona  širom Srbije gde gostujemo  naši navijači izlaze poslednji,  pa se pitamo : Da li je moguće da posledninji moramo izlaziti i sa svog stadiona „Karađorđe“  na kojem su sve  tribine zaključane ?  Nehvatljivo nam je da organi zaduženi za red  nemaju ni malo obzira prema navijačima koji su na utakmicu došli sa malom decom.
Ako nam ne date po bilo kom osnovu da budemo prvi, barem nam omogućite da prvi izađemo sa svog stadiona „Karađorđe“.

Pitamo se čemu vode takvi postupci. Ne mešamo se u rad organa bezbednosti ali osećamo obavezu prema svojim navijačima da im na ovaj način uputimo  javno izvinjenje što su po kiši čekali više od 45 minuta da izađu sa stadiona „Karađorđe“.

UO FK „Vojvodina“