Око 30 навијача Војводине, у друштву шефа стручног штаба црвено-белих Ненада Лалатовића и петорице првотимаца Воше, данас су посетили Дечје село у Сремској Каменици и том приликом уручили пригодне поклоне штићеницима ове установе.

Они су за око стотинак деце уручили свакоме по два новогодишња пакета, при чему су у једном били слаткиши, а у другом шалови, мајице, календари и остали навијачки артикли ФК Војводина. Такође, навијачи Војводине су Дечјем селу уручили донацију у виду хране и средстава за одржавање кућне хигијене, као и одређену новчану донацију, што су све заједно сами добровољно прикупљали током претходног периода.

Заједно са навијачима, штићенике Дечјег села данас су посетили шеф стручног штаба Војводине Ненад Лалатовић и првотимци Емил Роцков, Ранко Веселиновић, Младен Деветак, Мирко Топић и Дејан Зукић. Том приликом, тренер Војводине Ненад Лалатовић је деци која бораве у овој установи причао о важности бављења спортом и тога да се кроз спорт развијају најпре у добре људе, а потом и у спортисте, док им је Емил Роцков поручио да се нада да ће неки од њих, кроз бављење фудбалом, једног дана имати прилику и да постану чланови Војводине.

Након тога, дружење је настављено на спортском терену, где су штићеници Дечјег села имали прилику да одиграју пријатељску утакмицу са фудбалерима Војводине, а директор ове установе Мирко Јанкелић захвалио се свима на доласку и на томе што су свима у Дечјем селу улепшали данашњи дан.