obrazac-za-slike---vesti

 

 

Sramota ….
Suviše je blaga ova reč za ono što smo uradili 08. maja na stadionu „Partizan“. Osramotili smo klub, dres, grb i armiju vas vernih navijača Vojvodine koji ste došli da nas bodrite. Objašnjenja za ovu bruku nemamo i bilo bi tužno, ružno i deplasirano da tražimo bilo kakva opravdanja jer ona ne postoje.
Prokockali smo vaše poverenje i poverenje ljudi iz kluba koji su se svim silama trudili i uspeli da nam obezbede uslove kakve niko u Srbiji nema, da animiraju i dovedu  11000 navijača iz svih delova Vojvodine i naprave atmosferu dostojnu najvećih evropskih klubova.

Za poraz smo isključivi krivci mi, igrači i niko drugi. Još jednom je trofej kupa  i nedosanjani san generacija Vojvodine otišao u vetar samo zbog nas. Ispraviti grešku na žalost ne možemo i taj će nas usud pratiti do kraja života.
Mnoge od nas će ovaj izgubljeni kup koštati boljih karijera, povoljnijih transfera ali to smo i zaslužili. Vi navijači Vojvodine niste zaslužili bruku koju smo vam priredili i zbog toga vam ovim putem upućujemo javno izvinjenje.
Ako ga i ne prihvatite razumećemo to. Na tako nešto imate potpuno pravo.

Igrači FK „Vojvodina“