Навијачи Војводине, окупљени у навијачку групу Фирма 1989, у петак су започели акцију помоћи ветеранима ФК Војводина, тиме што су им на кућну адресу донели пакете у којима се налазе основне животне намирнице, као и један навијачки шал. У току јучерашњег дана, пакети су уручени већини ветерана, а у понедељак, навијачи Војводине ће уручити пакете и свим преосталим ветеранима „старе даме“.

Ветерани Војводине су били одушевљени овом акцијом навијача њиховог клуба и захвалили су им се, како на урученој помоћи, тако и на исказаној пажњи, те чињеници да их у овом тешком периоду навијачи нису заборавили. Услед мера ванредног стања, многи од њих имају потешкоћа да сами себи обезбеде потребне животне намирнице, те им је и из тог разлога помоћ навијача врло корисна и значајна.

Међу онима који су добили или тек треба да добију помоћ, налазе се многи играчи који су оставили дубок траг у ФК Војводина, као што су Чеда Сентин, др Радивој Радосав, Рајко Алексић, Владимир Савић, Зоран Дакић, Адолф Ламби, Слободан Јовановић, Ласло Леринц, Жељко Јурчић, Славко Личинар, Миладин Пураћ итд.

Такође, још од самог почетка увођења ванредног стања у Србији, навијачи Војводине налазе се на услузи својим старијим суграђанима и многима од њих су помогли достављањем потребних животних намирница, а свима којима и убудуће буде била потребна оваква врста помоћи, могу је затражити позивом на број телефона 065/555-1989.