Navijači Vojvodine, okupljeni u navijačku grupu Firma 1989, u petak su započeli akciju pomoći veteranima FK Vojvodina, time što su im na kućnu adresu doneli pakete u kojima se nalaze osnovne životne namirnice, kao i jedan navijački šal. U toku jučerašnjeg dana, paketi su uručeni većini veterana, a u ponedeljak, navijači Vojvodine će uručiti pakete i svim preostalim veteranima „stare dame“.

Veterani Vojvodine su bili oduševljeni ovom akcijom navijača njihovog kluba i zahvalili su im se, kako na uručenoj pomoći, tako i na iskazanoj pažnji, te činjenici da ih u ovom teškom periodu navijači nisu zaboravili. Usled mera vanrednog stanja, mnogi od njih imaju poteškoća da sami sebi obezbede potrebne životne namirnice, te im je i iz tog razloga pomoć navijača vrlo korisna i značajna.

Među onima koji su dobili ili tek treba da dobiju pomoć, nalaze se mnogi igrači koji su ostavili dubok trag u FK Vojvodina, kao što su Čeda Sentin, dr Radivoj Radosav, Rajko Aleksić, Vladimir Savić, Zoran Dakić, Adolf Lambi, Slobodan Jovanović, Laslo Lerinc, Željko Jurčić, Slavko Ličinar, Miladin Purać itd.

Takođe, još od samog početka uvođenja vanrednog stanja u Srbiji, navijači Vojvodine nalaze se na usluzi svojim starijim sugrađanima i mnogima od njih su pomogli dostavljanjem potrebnih životnih namirnica, a svima kojima i ubuduće bude bila potrebna ovakva vrsta pomoći, mogu je zatražiti pozivom na broj telefona 065/555-1989.