Dejan Meleg

 

Fudbaleri Vojvodine odradili su prepodnevni trening.

Prošlo je tačno nedelju dana od dolaska fudbalera Vojvodine u turski Belek, a još toliko ostalo im je do povratka u Novi Sad. Šef stručnog štaba crveno-belih Nenad Lalatović juče je svojim igračima dao slobodno pre podne, koje su Vošini prvotimci iskoristili za opuštanje na plaži ili u bazenu, a bilo je i onih koji su prepodnevne sate iskoristili za odmor i nešto duži ostanak u krevetu.

Juče popodne, ekipa je imala trening oporavka nakon utakmice protiv Vitorula, a već danas, svi prvotimci će ponovo dva puta istrčati na teren. Prepodnevni trening je već prošao, a na njemu su većim delom odvojeno radili igrači koji su planirani da započnu naredni prijateljski meč protiv kazahstanskog Šahtjora i oni koji će šansu čekati u nekoj od narednih utakmica.

Pozitivna stvar za stručni štab Voše jeste to što su se Ognjen Ožegović, Milan Milinković i Nikola Antić oporavili od lakših povreda i bez problema izdržali današnje napore, kojih je u određenoj meri bio pošteđen vezista Dejan Meleg. Međutim, kako je istakao lekar FK Vojvodina dr Borko Vukosav, reč je o upali zadnje lože, što ne bi trebalo da predstavlja neki preveliki problem. Ipak, radi predostrožnosti, moguće je da Meleg neće odigrati nijednu od naredne dve prijateljske utakmice za crveno-bele, koje su na programu u sredu i četvrtak.