DSC_0005

 

 

Želja svih u taboru Vojvodine ispunjena je prošle srede na Karaburmi, izboreno je šesto finale Kupa, četvrto u proteklih 6 godina. Međutim, život teče dalje, do finalne utakmice ostalo je „čitave 3 sedmice“ pa se stručni štab i igrači „crveno-belih“ okreću prvenstvenim okršajima.
Sledi gostovanje u Kuli gde ih očekuje Hajduk koji se grčevito bori za „slamku spasa“ i opstanak u društvu najboljih. Trener Vojvodine Nebojša Vignjević  ovako gleda na predstojeći vojvođanski derbi :

-„Plasmanom u finale nacionalnog kupa ostvarili smo samo deo zacrtanih planova. Teška utakmica na Karaburmi ostavila je traga na svim prvotimcima što je sasvim razumljivo. Emotivno ispražnjeni ali sa jasnom vizijom i ciljem putujemo u Kulu. Želimo nastavak pobedničke serije, no jasno nam je da nam neće biti ni malo lako jer nas čeka silno motivisani protivnik.
Pokušaćemo da prevaziđemo umor i iscrpljenost igrača pa će stoga protiv Hajduka šansu dobiti i neki igrači koji su do sada manje igrali. To sve ne sme da utiče na naše ambicije jer mi smo Vojvodina. Personalnih problema nemamo što stručnom štabu olakšava posao prilikom izbora prve jedanaestorice.“

Mladi prvotimac Bojan Nastić čvrst je u uverenju da će svi oni koji budu istrčali na teren dati sve od sebe da se u Novi Sad vrate sa tri nova boda.

 

http://youtu.be/Gg64Pbcn6eU