Nenad Đokić

 

Arbitar Nenad Đokić iz Užica biće glavni sudija zaostalog derbi meča 13. kola Super lige Srbije, odlučila je Sudijska komisija Fudbalskog saveza Srbije.

Pored Đokića, pravdu na sutrašnjoj utakmici deliće još pomoćnici Nemanja Petrović i Vladimir Čađenović, četvrti sudija biće Nenad Kurčubić, dodatne sudije Petar Piper i Zoran Široki, delegat Vladan Petrović, a posmatrač suđenja biće Dušan Čolić.

Interesantno je to da će ovo biti već treći derbi meč za Vojvodinu na kojoj će glavni sudija meča biti Nenad Đokić. Prošle sezone, on je sudio na utakmici između Vojvodine i Crvene zvezde u Novom Sadu (završena pobedom Beograđana rezultatom 0:1) i susretu između Partizana i Vojvodine u Beogradu (meč završen pobedom domaćina od takođe 1:0).

Po opštem mišljenju stručne javnosti, Vojvodina je na oba meča bila oštećena, s obzirom na to da joj na utakmici protiv Crvene zvezde nije dosuđen jedanaesterac posle prekršaja nad Srđanom Babićem, dok je jedini gol na utakmici protiv Partizana postignut posle ofsajda u kojem se našao strelac Petar Škuletić.

Fudbaleri, kao i svi u FK Vojvodina sa velikim nestrpljenjem očekuju sutrašnji derbi, verujući da će gledaoci imati priliku da vide dobar fudbal i da će suđenje biti na nivou kakav iziskuje jedna velika utakmica.