Nenad Lalatović

 

Fudbalski klub Vojvodina danas je zvanično imenovao Nenada Lalatovića za novog šefa stručnog štaba.

Fudbalski klub Vojvodina danas je i zvanično dobio novog šefa stručnog štaba. Dojučerašnji trener čačanskog Borca Nenad Lalatović prihvatio je ponudu našeg kluba da se prihvati tako važne i odgovorne funkcije u vrlo delikatnom trenutku i već danas pre podne je obavio prvi trening sa svojim novim timom.

Vidno motivisan i dobro raspoložen, Lalatović se najpre upoznao sa igračima i ukratko im preneo svoje ideje i razmišljanja, nakon čega su zajedno otišli na teren broj 1 FC „Vujadin Boškov“ i odradili prvi današnji trening. Imenovanje novog šefa stručnog štaba sigurno je doprinelo i većem elanu i energiji kod svih Vošinih prvotimaca.

Nenad Lalatović je rođen 22. decembra 1977. godine. Kao bivši fudbaler, igrao je na mestu štopera i imao je izuzetno uspešnu igračku karijeru, koju je počeo 1994. u redovima Crvene zvezde, a nastupao je još za OFK Beograd, Radnički (Kragujevac), Milicionar, Šahtjor, Volfsburg, Zemun i ponovo OFK Beograd, u kojem je 2007. godine završio igračku karijeru.

Trenerskim poslom počeo je da se bavi 2010. godine u Sremu, da bi ga trenerski put kasnije vodio u Proleter, Voždovac, Napredak, Crvenu zvezdu i Borac iz Čačka, sa kojim je ove sezone pravio neverovatne rezultate i izborio trenutno drugo mesto na tabeli Super lige, što je najbolji plasman u istoriji čačanskog superligaša.

Zvanično predstavljanje Nenada Lalatovića kao novog šefa stručnog štaba FK Vojvodina, kao i potpisivanje ugovora uslediće na konferenciji za novinare koja će biti održana u petak sa početkom u 12:30 časova, u media centru FC „Vujadin Boškov“ u Veterniku.

Trajanje ugovora važiće do kraja tekuće sezone, s tim da za sada postoji obostrana želja i saglasnost da se saradnja nastavi i u narednoj sezoni ukoliko Vojvodina do kraja ovog šampionata izbori još jedan plasman u kvalifikacije za Ligu Evrope.

Fudbalski klub Vojvodina želi svom novom treneru mnogo sreće i uspeha u radu i rezultatima, na želju svih u FK Vojvodina, kao i njenih brojnih navijača i pristalica.