Шеф стручног штаба Војводине Ненад Лалатовић данас је продужио уговор са клубом до јуна 2021. године. На тај начин, „стара дама“ и млади стручњак наставиће успешну сарадњу коју су имали у претходном периоду, а навијачи Воше се надају да су тиме наговештени и још бољи резултати црвено-белих у наредној сезони.

Председник ФК Војводина Војислав Гајић изразио је задовољство због продужења уговора са Ненадом Лалатовићем и пожелео му много среће у будућности.

– Без обзира на одређене спекулације, продужење сарадње са Ненадом Лалатовићем никада није долазило у питање. Клуб је задовољан начином његовог рада, о чему најбоље сведоче резултати, тако да је сарадња продужена на обострано задовољство. У претходних годину дана, многе ствари су се помериле унапред, а у будућности ћемо сви заједно морати да радимо још више. Прошле године, приоритет нам је био резултат у првенству, а наредне сезоне ћемо, поред тога, за циљ имати и да афирмишемо младе момке из наше омладинске школе, као и да покушамо да се пласирамо у групну фазу Лиге Европе – каже Гајић.

Ипак, сав фокус црвено-белих тренутно је оријентисан искључиво ка преосталим мечевима у текућој сезони.

– Крећемо у напад на звање вицешампиона и пласман у финале Купа, за шта мислим да је реално оствариво, узимајући у обзир квалитет рада на челу са Ненадом Лалатовићем. Следеће сезоне, ићи ћемо у поход на трофеје и то је оно што желим да поручим свим нашим верним навијачима. Клуб функционише јединствено и због тога сам веома срећан. Директор клуба нам несебично помаже, а добру комуникацију имамо и са Градом Новим Садом, тако да се створила једна добра клима унутар клуба. Једино ће нам недостајати навијачи на утакмици против Чукаричког, али према информацијама које имам, и они ће ускоро поново моћи да долазе на стадион – каже Гајић.

Председник ФК Војводина наглашава да и даље има велики ентузијазам и жељу да клуб учини још успешнијим него што је данас.

– Имам велику мотивацију за наставак свог рада, што је изузетно битно за свакога, без обзира на то којом врстом посла се бави. Између нас у клубу се створила одлична хемија, а носилац свега тога је Ненад Лалатовић и резултат који је остварио. Уговор са њим је продужен на још годину дана, али и те како постоји наша обострана отвореност за још дужу сарадњу. Војводина је велики клуб, а Ненад Лалатовић је велики тренер и то ћемо демонстрирати и даље – поручио је Гајић.