obrazac-za-slike---vesti

 

 

Prva pobeda u susretima sa Radom u Beogradu još od 1997. i prekid neugodne tradicije doveli  su Vojvodinu na samo korak od prvog mesta na tabeli.
Uz sve to pauza u prvenstvu dobro će doći četi Marka Nikolića da se osveži i pripremi za nastavak prvenstva u kojem „crveno-beli“, sad je već očigledno, imaju visoke ambicije.
Odmah posle utakmice na Vračaru šef stručnog štaba Vojvodine dao je „voljno“ igračima do četvrtka kada se nastavlja trenažni proces. Postoji mogućnost da se fudbaleri Vojvodine u subotu 12. 10. 2013. u prijateljskoj utakmici sastanu sa ekipom Voždovca u Beogradu ali će odigravanje ove utakmice zavisiti od raspoloživog igračkog kadra „crveno-belih“ uzevši u obzir da veliki broj igrača ima obaveze prema reprezentativnim selekcijama, a mlađe kategorije igraju prvenstvene utakmice.

TRAJKOVIĆ SE POJAVIO NA PROZIVCI REPREZENTACIJE

Branislav Trajković koji je u 38. minutu susreta sa Radom napustio igru zbog malaksalosti ipak je otputovao jutros za Staru Pazovu na skup „A“ reprezentativaca. Iako se u prvi mah činilo da je u pitanju neka povreda ubrzo se  ispostavilo da je kod štopera Vojvodine u pitanju jaka prehlada  koja mu je pravila problem sa disanjem pa nije bio u stanju da odigra utakmicu do kraja.