obrazac-za-slike---vesti

 

 

Svaki put pa i najduži, počinje prvim korakom. Ukoliko žele da ostanu u trci za trofej koji je još uvek pusta želja za Vojvodinu, fudbaleri novosadskih „crveno-belih“ moraće da preskoče kraljevačku Slogu. Utakmica 1/16 finala Kupa Srbije između zahuktalih Kraljevčana i Voše u mnogome može da odredi dalji tok sezone za „staru damu“. Potpuno svestan te činjenice, trener Vojvodine Marko Nikolić kaže :

-Očekuje nas prva utakmica u Kupu protiv protivnika koji ovog trenutka deli prvo mesto na tabeli Prve lige Srbije. Imaju jedan dobar početak sezone, poletan i sa mnogo postignutih golova. Savim sigurno je da nas u Kraljevu gde Vojvodina dugo nije gostovala očekuje i veliki broj publike. Kada sve to uzmemo u obzir kao i sistem takmičenja u kupu gde nema popravnog ispita traži od nas maksimalnu mobilizaciju, pažnju i koncentraciju. Svi znamo kakvo je ovo  takmičenje i da su iznenađenja vrlo česta, naročito u prvim kolima. Ovo nije karakteristika samo kod nas nego i u svim evropskim zemljama.
Dobro smo spremni, momci rade u jednom izuzetno dobrom ambijentu, veoma su motivisani i koncentrisani. Ovo su za mene razlozi za optimizam za ovu utakmicu kao i za naredne susrete koji nas očekuju u sledećih 10 dana. To je period koji u mnogome može da opredeli dalji tok takmičenja i ako budemo pravi i iz njega možemo da izađemo sa jednim prijatnim pogledom na tabelu i kup takmičenje.
Suština ovoga o čemu govorim je da je sve u našim rukama. Nikakvi alibiji nam nisu potrebni, izgovori i slične stvari. Jedina istina u sportu je na terenu, a mi idemo da u Kraljevu potražimo tu našu istinu.

http://youtu.be/DQg6yNrjuS4