obrazac-za-slike---vesti

 

 

Sumirajući utiske posle sedam dana intenzivnog rada na Zlatiboru, a posebno nakon prve odigrane utakmice trener Vojvodine Marko Nikolić kaže :

-„Zadovoljan sam igrom naročito u prvom poluvremenu jer su momci ispunili sve one zahteve koje smo od njih tražili i pokazali veliku želju da ih prihvate. U ogromnoj meri uspeli su da ih ispoštuju, a ono što me posebno raduje je to da su imali potpunu kontrolu igre tako da protivnik, govorim o prvom poluvremenu, praktično nije ni prešao na našu polovimu. Iz toga smo kroz potpunu dominaciju i protok lopte stvorili 4-5 situacija za gol. Ono čime nisam zadovoljan je realizacija jer iz takve čvrste i organizovane igre morali smo postići 2 ili 3 gola. To je ono na čemu moramo da radimo i što bi trebao da bude kvalitet ovog tima. Zadovoljan sam njihovim ulascima u šesnaesterac, veliki broj igrača dolazio je u završnicu napada i to na način na koji smo to hteli ali je na žalost zatajila sama realizacija.
Generalni utisak je da sam zadovoljan skoro svim pokazanim osim možda rezltatom, a realizacijom nikako. O pojedinačnim utiscima ne želim da govorim jer je suviše rano, igrači su nastupili samo po 45 minuta, niti smo mi ovaj tim oformili do kraja. Očekujem da već u rednoj utakmici bude mnogo bolje pa i u smislu realizacije, da odnos bude jednako kvalitetan i da polako počnemo da se definišemo i popunjavamo neke stvari u ekipi i budemo oni pravi.

 

Kompletan intervju možete pročitati u sutrašnjem izdanju novosadskog „Dnevnika“