obrazac-za-slike---vesti

 

 

E,  sad da vidimo šta smo do sada naučili …
2007. , 2009. i 2011.  padali smo na „velikoj maturi“,  nekad zbog lošijeg znanja, a bogami bio je i jedan slučaj kada smo gradivo savršeno znali ali su odgovorni drugovi iz „Ministarstva prosvete“ poslali tročlanu komisiju koja nas sruši na ispitu. Kažu, nismo bili dovoljno spremni …

Ono što beše daleko, sada je došlo blizu. Finale je za dva dana na stadionu „Partizan“, a fudbaleri Vojvodine željno iščekuju susret u kojem imaju priliku da pišu istoriju kluba. Kapiten „crveno-belih“ Miroslav Vulićević ovog proleća igra u životnoj formi i od njega se očekuje da u sredu oko 22:30 podigne pehar namenjen pobedniku Kupa Srbije.

– Mnogo od nas su tu već sezonama i svi želimo da podignemo pehar Kupa. Igramo s Jagodinom, treći put ove sezone, pa ih dobro poznajemo. Blagi smo favoriti i prihvatamo takvu ulogu, mada je Kup specifično takmičenje i favorit ne pobeđuje uvek. Znamo to dobro od ranijeg polufinala Kupa s Borcem, tako da moramo da budemo oprezni pred finale.
Ulog je veliki za sve i to će sigurno da utiče na tok meča. Pre mesec dana smo slavili u Jagodini (1:0), ali je meč bio veoma težak, a sada bi mogao da bude teži. Igra se 90 minuta, s potencijalnim produžecima i nemamo razloga za žurbu. Razmišljamo o našoj igri i probaćemo da što pre nametnemo naš tempo. U naponu smo forme i nadam se najboljem.
Očekujem pravu invaziju naših navijača koji će napraviti domaću atmosferu, a posle ako Bog da da se svi zajedno radujemo.