Фудбалери Војводине победили су екипу Радника из Сурдулице резултатом 2:0 (0:0), у осмом колу Супер лиге Србије.

У мечу који је одигран без присуства гледалаца на „Карађорђу“, стрелци за Вошу били су Бојић у 56. и Човић у 65. минуту (п).

Екипе су наступиле у саставима:

Војводина: Вуклиш – Андрић (од 81. Максимовић), Бралић, Деветак, С. Ђорђевић – Дринчић, Зукић (од 57. Младеновић) – Вукадиновић (од 81. Пантелић), Човић, Бојић (од 75. Ђуричин) – Мркаић (од 57. Стојковић).

Радник: Костић – Стевановић, Богдановски (од 68. Димитрић), Лукић (од 46. Павлов), Макарић (од 58. Спасић) – Даноски (од 68. Стаменковић), П. Ђорђевић, Кричак, Стојановић – Јовић, Митошевић.

Прва прилика на утакмици је виђена у 11. минуту, када је, након корнера, ударац главом упутио Човић, Костић је одбранио, а потом је и Мркаић главом покушао да постигне гол, али је поново добро реаговао голман Радника. На другој страни, гости су узвратили у 20. минуту, када је Лукић остао сам испред Вуклиша и шутирао, голман Војводине је одбранио, лопта се потом одбила до Лукића који је поново упутио ударац, али је чувар мреже Воше још једном сјајно одреаговао.

У другом полувремену, Војводина је повела у 56. минуту. Дринчић је покушао да шутира са око 18 метара, неко од играча Радника га је изблокирао, али је лопта потом дошла до Бојића, који је неометан са око шест-седам метара искоса довео црвено-беле у вођство.

Већ у 65. минуту, досуђен је једанаестерац за Војводину, након што је поново Бојић избио сам испред Костића, који га је фаулирао у шеснаестерцу, па је судија Марко Ивковић из Лајковца досудио пенал. Сигуран извођач једанаестерца је био Човић, који је тако повисио предност свог тима.

Упркос сигурном вођству, црвено-бели су и у наставку утакмице били тим који је више нападао, али су нове прилике изостале, па је меч завршен резултатом 2:0 за Војводину.