Фудбалери Војводине победили су екипу Младости резултатом 2:1 (0:0), у 25. колу Супер лиге Србије.

Пред око 1.000 гледалаца на „Карађорђу“, стрелци за Вошу били су Човић у 66. и Вукадиновић у 74, док је једини гол за госте постигао Шатара у 82. минуту.

Екипе су наступиле у саставима:

Војводина: Роцков – Андрић, Бралић, Саничанин, Ђорђевић – Дринчић, Топић – Вукадиновић, Бојић (од 83. Ђуричин), Младеновић (од 61. Човић) – Мркаић (од 78. Зукић).

Младост: Зечевић – Елиомар, Крајишник, Одита, Мићовић (од 53. Синђић) – Бојовић, Радивојевић, Јешић, Милошевић – Јовановић, Шатара.

Прва прилика на утакмици је виђена у 26. минуту, а имали су је фудбалери Младости. У шеснаестерцу Војводине, Одита је примио лопту и одлично проиграо Јешића, који је шутирао са десетак метара, али је сјајно одбранио Роцков. Играло се отворено на обе стране, али се на нову прилику чекало све до 66. минута, када је Војводина дошла у вођство.

Са десне стране, добро је центрирао Андрић, а у петерцу Младости је сјајно скочио Човић и главом донео предност црвено-белима, а свега осам минута касније, већ је било 2:0 за Вошу.

У 74. минуту, Вукадиновић је шутирао са око 20 метара, а лопта је најпре погодила пречку и потом се од голмана Зечевића одбила у мрежу.

Међутим, већ у 82. минуту, Младост је смањила резултат. Са око 23-24 метра, одлично је шутирао Шатара и успео да савлада Роцкова.

До краја меча ипак није било више прилика, па је Воша забележила нову победу.