Фудбалери Војводине победили су екипу Младости резултатом 3:0 (0:0), у четвртом колу Супер лиге Србије.

У мечу који је одигран без присуства гледалаца на „Карађорђу“, стрелци за Вошу били су Бојић у 69, Саничанин у 84. и Ђуричин у 87. минуту.

Екипе су наступиле у саставима:

Војводина: Симић – Андрић, Бралић, Саничанин, Деветак (од 46. Ђорђевић) – Дринчић, Топић (од 62. Стојковић) – Вукадиновић (од 84. Ђуричин), Човић (од 84. Зукић), Гемовић (од 62. Мркаић) – Бојић.

Младост: Кнежевић – Јовановић, Крајишник, Бабић (од 76. Радивојевић), Одита (од 76. Бојовић) – Мићевић, Самјуел, Јешић, Милошевић – Јовановић, Шатара.

Прва добра прилика на утакмици је виђена већ у седмом минуту, када је Бојић искористио неспоразум између Кнежевића и Шатаре испред шеснаестерца Младости, дошао до лопте пре њих и додао је до Човића, који је шутирао са око 25 метара, али је лопта погодила пречку. Воша је до вођства могла да дође и после корнера у 29. минуту, када је Саничанин шутирао са око пет метара, али је лопта и тада погодила пречку гола Младости.

На другој страни, гости су узвратили у 48. минуту, када је, након центаршута са леве стране, са десетак метара искоса шутирао Бабић, али је Симић одлично одбранио. У 52. минуту, Воша је имала нову прилику и то након слободног ударца који је извео Дринчић са чак 45 метара, али је Кнежевић одбранио. Међутим, у 69. минуту, црвено-бели су ипак стигли до предности.

Стојковић је прошао по левој страни, а потом Вукадиновић центрирао пред гол Младости, где се на правом месту нашао Бојић и са метар-два проследио лопту у мрежу.

Већ у 72. минуту, екипа из Лучана је могла да изједначи након одличног ударца Јешића са око 22-23 метра, али је сјајно одбранио Симић.

Са друге стране, Војводина је повисила предност у 84. минуту, након што је корнер извео Дринчић, а Саничанин са два метра проследио лопту у мрежу.

Свега три минута касније, већ је било 3:0 за црвено-беле, и то након што је Ђуричин искористио сјајан дубински пас од стране Стојковића и са двадесетак метара лобовао истрчалог голмана Кнежевића.

До краја меча више није било прилика, па су црвено-бели остварили нову првенствену победу.