pretplatna---vest

 

 

Fudbalski klub „Vojvodina“ je u godini jubileja pripremio niz pogodnosti za svoje najvernije navijače. Najviše novina vezano je za sadašnje i buduće vlasnike sezonskih ulaznica za stadion „Karađorđe“.
Sadašnjim vlasnicima kupljenih pretplatnih karata za tribine Zapad i Istok, FK „Vojvodina“ će besplatno zameniti postojeće sezonske ulaznice novim plastičnim i potpuno redizajniranim. Zamena ulaznica će se se vršiti u klupskim prostorijama, Novosadski put 114, od srede 26. 02. 2014. svakim radnim danom od 8-16 časova. Potrebno je da vlasnik ulaznice donese postojeću koja će mu bez ikakvih dodatnih troškova biti zamenjena.
Slična pogodnost predviđena je i za vlasnike počasnih (besplatnih) sezonskih ulaznica s tim što će se u ovom slučaju zamena naplaćivati u iznosu cene izrade nove ulaznice (300 din). Vlasnici počasnih ulaznica nisu u obavezi da zamene svoje karte.
Svaki navijač sa kupljenom pretplatnom ulaznicom za stadion „Karađorđe“ dobija pravo na rođendanski poklon koji će mu biti dostavljen na kućnu adresu ili po sopstvenom izboru u FC „Vujadin Boškov“ gde će biti gost kluba.
Navijači sa kupljenom pretplatnom ulaznicom za tekuću sezonu stekli su i stiču pravo na 20 % popusta prilikom kupovine ulaznica za sezonu 2014/15  kao i na 20 % popusta na kupovinu artikala u klupskom web shopu koji će biti aktiviran u narednih desetak dana.

 

PONUDA SEZONSKIH ULAZNICA ZA PROLEĆNI DEO SEZONE 2013/14

 

VIP LOŽA                             20.000 din

ZAPAD                                   1500 din

ZAPAD PENZIONERSKA  1000 din

ISTOK                                     1000 din

ISTOK PENZIONERSKA      750 din

Novina je da će u ponudi  biti tri vrste paketa sezonskih ulaznica :

 

 

 

1. VIP PAKET

VIP sezonska ulaznica  obezbeđuje mesto u centralnoj loži stadiona „Karađorđe“.
Kupovinom 3 VIP ulaznice u grupi stiče se pravo da četvrta ulaznica bude gratis.

 

2. PORODIČNI PAKET

Porodični paket podrazmeva 4 i više kupljenih sezonskih ulaznica za tribine Zapad i Istok. Prilikom kupovine porodičnog paketa ulaznica FK „Vojvodina“ odobrava popust od 50%.

3. COMPANY PAKET

Ovaj paket namenjen je kompanijama ili drugim društvenim subjektima.
Kupovinom 10 i više sezonskih ulaznica za tribine Zapad i Istok, kupac stiče pravo na popust od 20 %.

 

JUG REZERVISAN ZA DECU I RODITELJE

Od ovog proleća u funkciji će biti i novoizgrađena južna tribina stadiona „Karađorđe“. Upravni odbor kluba doneo je odluku  da južni deo stadiona bude rezervisan za najmlađe navijače Vojvodine u pratnji njihovih roditelja ili nekog od starijih članova porodice kao i za polaznike fudbalskih škola Vojvodine.
Ulaz na južnu tribinu neće se naplaćivati, a svaki mali navijač, fudbaler i njihov stariji pratilac dobiće sezonsku ulaznicu koju će morati prikazati na ulazu.
Da bi neko stekao pravo na besplatnu sezonsku ulaznicu za Jug, potrebno je da putem elektronske pošte na mail : marketing@fcvojvodina.co.rs pošalje svoje lične podatke (ime i prezime i adresu) i podatke starijeg člana (članova) porodice, trenera, nastavnika …(ime i prezime, broj l.k. i adresu).

 

Vojvodina-sezonska-druga--stana-5