Počevši od  III kola tekuće sezone JSL, FK „Vojvodina“ uvodi novi način prodaje i distribucije  godišnjih i pojedinačnih ulaznica  kao i izdavanje akreditacija za pripadnike medija za utakmice koje će se odigravati na stadionu „Karađorđe“, a u organizaciji FK „Vojvodina“.
Na osnovu ugovora sa FK „Vojvodina“ kompanija „“GIGSTIX“ jedina je ovlašćena za štampanje, prodaju i distribuciju godišnjih i pojedinačnih ulaznica za utakmice FK „Vojvodina“ kao i za kontrolu  ulaska gledalaca na stadion „Karađorđe“.
Kontrola ulaska na stadion vršiće se putem elektronskih čitača tzv. „bar kodova“ utisnutih na svakoj pojedinačnoj i sezonskoj ulaznici.
Prilikom ulaska svakog gledaoca  na tribine ovlašćeno lice će  putem čitača evidentirati ulaznicu i tek nakon toga biće mu dozvoljen ulaz na stadion.
Licu koje ne poseduje validnu ulaznicu označenu bar kodom (godišnju ili pojedinačnu) ulazak na stadion neće biti dozvoljen.
Sedišta na stadionu biće numerisana u skladu sa definisanim sektorima.
Deca predšklolskog uzrasta (do 7 godina starosti) imaće besplatan ulaz na stadion ali uz uslov da na tribini sede u krilu roditelja.

Prilikom štampanja pojedinačnih ulaznica strogo će se voditi računa da se ne štampaju ulaznice sa mestima koja su već prodata u okviru godišnjih karata, što znači da će svaki gledalac u svakom momentu imati svoje određeno mesto koje  piše na ulaznici.

PRIPADNICI MEDIJA

Svim pripadnicima medija (štampanih, elektronskih …) kao i tehničkim licima zaposlenim u medijskim kućama za koje njihova redakcija zatraži akreditaciju u roku objavljenom na sajtu kluba www.fkvojvodina.rs  (uz podnošenje validnih dokumenata i dokaza o njihovom statusu), biće izdata Sezonska akreditacija za utakmice Vojvodine.  Akreditacija sadrži fotografiju, ime i prezime pripadnika medija, naziv redakcije iz koje dolazi i funkciju koje lice obavlja (na primer : novinar, foto-reporter, snimatelj, tehnika …) kao i bar kod koji služi za evidenciju i kontrolu ulaska na stadion i zone koje obuhvata (teren, pres centar, novinarske kabine itd)
Licima koja ne poseduju akreditaciju izdatu od FK „Vojvodina“  NEĆE BITI  DOZVOLJEN ulazak na stadion „Karađorđe“ ni po kom drugom osnovu.

PRODAJA PUTEM INTERNETA

Pojedinačne i sezonske ulaznice za utakmice FK „Vojvodina“ moguće je kupiti i putem interneta. Sve informacije o načinu online prodaje dostupne su na  web stranici  kompanije „GIGSTIX“ (www.gigstix.com)
PRODAJNA MESTA POJEDINAČNIH ULAZNICA

Još jedna novina je proširenje  broja prodajnih mesta na kojima će navijači počevši od III kola JSL, ulaznice moći da  kupe dva dana ranije, a ne samo na dan utakmice.
Novi punktovi za prodaju locirani su na tri mesta u gradu i to :

 

GIGSTIX“ („Pariski magazin“ – suteren), ul. Kralja Aleksandra 12
Radno vreme : radnim danom od 10-18 časova, subotom od 10-15 časova

Knjižara „BULEVAR BOOKS“, Bul. Oslobođenja 60 (pored KFC-a)
Radno vreme : radnim danom od 8-21 čas, subotom od 10-19 časova

Knjižara „SERENDIPITI“ (SPENS ulaz od strane Suda)
Radno vreme : radnim danom od 8-21 čas, subotom od 10-17 časova 

Ove novine FK „Vojvodina“ uvodi želeći da, pre svega ide u korak sa evropskim i svetskim tendencijama u domenu bezbednosti gledalaca kao i samih učesnika sportskih priredbi.

 

 

Plan stadiona "Karađorđe"