obrazac-za-slike---vesti

 

 

 

Posle gotovo celodnevnog putovanja, večeras nešto posle 20 časova po lokalnom vremenu (GMT + 1), ekspedicija fudbalera Vojvodine stigla je u tursko letovalište Belek. Ovde će „crveno-beli“ provesti narednih 15 dana zimskih priprema i uz svakodnevne treninge, odigrati šest kontrolnih utakmica protiv rivala iz Poljske, Slovačke, Južne Koreje, Mađarske i Danske.

Iako je bilo najavljeno da će s ekipom biti i vezista Donjeg Srema Rade Krunić, on se ipak  nije pojavio pre polaska ekipe u FC „Vujadin Boškov“, već je ostao u Novom Sadu da razgovara s predsednikom UO FK „Vojvodina“,  Zoranom Šćepanovićem. Trener Zoran Marić je kratko prokomentarisao aktuelnu situaciju:

– Krunića, kao što ste i sami mogli da se uverite, nema s nama, iako je bilo sve dogovoreno da dođe s ekipom u Tursku. Očekujem da će se njegov razgovor s predsednikom završiti povoljno po nas i da će nam se ovaj igrač naknadno priključiti. U Belek nije doputovao ni član stručnog štaba Milan Kosanović kojem je preminuo otac, pa se i njegov dolazak očekuje u narednim danima.

Pred polazak, ekipu je ispratio i pozdravio predsednik Šćepanović, poželevši im dobar rad i da se što bolje pripreme za nastavak prolećne trke za bodove.

Crveno-beli su, kao što smo rekli, putovali najpre od Beograda do Istanbula, gde su imali nešto dužu pauzu i uz kašnjenje aviona iz Istanbula do Antalije, stigli na odredište. Smestili su se u luksuznom hotelu IC Santai Resort Belek, a već od sutra ujutro počeće s treninzima na obližnjim, veoma kvalitetnim terenima.

Prva utakmica na rasporedu Novosađanima je u sredu, 28.januara, a do tada radiće kombinovano na sticanju snage, ali i uigravanju ekipe. Dosta posle je pred Ninom Pekarićem, Mijatom Gaćinovićem, Jovicom Vasilićem i ostalim učenicima trenera Zorana Marića, ali je atmosfera u ekipi odlična, što nagoveštava da će sve zadatke igrači ispuniti.

Aleksandar  Predojević, „Dnevnik“, Novi Sad