DSC_0013

 

 

 

Još jedan lep dan u nizu, fudbaleri Vojvodine su, uz već uobičajeni rad na sticanju kondicije, iskoristili za šuterski trening. Prvotimci „crveno-belih“ su, pod budnom pažnjom Zorana Marića, Gorana Šaule i Milana Kosanovića, čitav sat   zasipali golmane loptama. Na programu su bile vežbe koje su podrazumevale rad u parovima. Nakon nekoliko izmenjenih pasova između prepreka, usledila bi završnica u vidu šuteva sa distance. Bilo je vidljivo da se „nišanske sprave“ još uvek „upucavaju“, ali to je i sasvim razumljivo u ovoj fazi rada. Ovaj put, čuvari mreže bili su mnogo uspešniji od svojih kolega.

LUKOVIĆ : JA SAM VOŠINA „DESETKA“

Talentovani, mladi vezista Vojvodine, Luka Luković (1996.) bez većih problema izdržava sve napore na startu priprema za prolećni deo sezone. Vidljiva je njegova velika želja da se već na početku nametne stručnom štabu, a kako sam kaže, proleće je njegova velika šansa koju ne namerava da ispusti.

-Nema veće časti i obaveze nositi dres Vojvodine sa brojem 10. Meni je kao izuzetno mladom igraču ukazano veliko poverenje i ja ga neću prokockati. Svestan sam i znam da će u toku aktuelnog prelaznog roka u naše redove verovatno pristići još nekoliko novajlija, ali crveno-bela „desetka“ je samo moja. Niko mi je neće oduzeti, a za nju ću se izboriti isključivo vrednim radom i dobrim igrama. –uz dečački osmeh, veli Luka Luković.