Hotel „Royal Wings“ polako tone u san, momci u crvenim trenerkama povukli su se u svoje sobe umorni od puta i rada u teretani. Šef stručnog štaba „crveno-belih“ održao je kraći radni sastanak sa saradnicima na kojem je još jednom utanačen lan rada u naredne dve sedmice.

Nebojša Vignjević je u kaćoj izjavi za klupski sajt i novosadski „Dnevnik“ izrazio je zadovoljstvo zbog činjenice da je Miroslav Vulićević potpisao novi ugovor, kao i zbog toga što je obavezu na šest meseci (do januara 2014. godine) produžio najbolji strelac tima Abubakar Oumaru.

– Zaista imam razloga za zadovoljstvo zbog ovakvog razvoja događaja i sada je na nama svima da se što bolje pripremimo za prolećnu polusezonu – rekao je Vignjević. – Odmah ulazimo u ritam od dva treninga dnevno, pa ćemo ujutro vežbati od 7.30 časova (po vremenu u Srbiji) i popodne od 14.30 časova. Prvu test utakmicu odigraćemo u nedelju, a rival će nam, od 16 časova) biti ruska ekipa Krila Sovjetov i nadam se da će nas i vreme u narednim danima poslužiti.