Dragoslav Vuković, Vojislav Gajić i Dragojub Zbiljić

 

Račun fudbalskog kluba Vojvodina od danas više nije u blokadi.

Prvog radnog dana od dolaska novog predsednika FK Vojvodina Vojislava Gajića, klupski bankovni račun je odblokiran. Menica koju je nedavno pustio vlasnik kompanije „Vuković 1967“ DOO Dragoslav Vuković je povučena, tako da od danas klub ponovo može normalno da funkcioniše, zbog čega i novi predsednik svakako može da bude zadovoljan.

– Već prvog radnog dana našeg mandata, rešili smo do sada nereševi problem sa gospodinom Vukovićem, koji je povukao menicu. Danas je bio kod nas u klubu i dok smo razgovarali u kancelariji, nisam shvatio u čemu je uopšte bio problem, jer on nije postavljao nikakva pitanja niti tražio bilo kakav uslov. Pravni timovi FK Vojvodina i kompanije „Vuković 1967“ će zajedno, nezavisno od uprave Vojvodine i gospodina Vukovića, naći rešenje za ovaj spor i to je ono što će biti konačno – izjavio je Gajić.

Vlasnik kompanije „Vuković 1967“ DOO Dragoslav Vuković istakao je da je zadovoljan zbog toga što je došlo do dogovora sa upravom Vojvodine.

– Smatram da nova uprava FK Vojvodina, na čelu sa gospodinom Vojislavom Gajićem, radi odličan posao i da će doneti pozitivne promene, koje su nedostajale klubu dugi niz godina. Zbog toga sam im izašao u susret, jer ne želim da im smetam, već da dam svoj doprinos daljem radu i funkcionisanju kluba. Takođe, predložiću svom pravnom timu da u saradnji sa pravnim timom Vojvodine pronađe način da se dođe do vansudskog sporazuma. Zbog spornih situacija sa prethodnom upravom koje su izašle u prvi plan, mali deo javnosti zna da sam ja dugogodišnji sponzor kluba. Osim toga, ja sam dete Vojvodine, ovde sam trenirao fudbal i atletiku i moj prvi susret sa loptom dogodio se pod okriljem Vojvodine, pa je moj cilj da budem prijatelj kluba za koji sam emotivno vezan. Ovaj korak vidim kao početak jedne uspešne saradnje i prijateljstva – izjavio je Vuković.