NOVI-LOGO-ZA-VEST

 

 

 

ZORAN PAVLOVIĆ – uhapšen zbog malverzacija prilikom trgovine fudbalera Filipa Kostića u Groningem. Čovek koji je hteo da privatizuje FK „Vojvodina“ sa njenim parama i čovek koga je sadašnja Uprava sprečila u nameri da zaradi nekoliko miliona eura od procenata fudbalera koje je sam sebi prepisao na konto menadžerske provizije iznosa od 168.000 eura.

http://www.alo.rs/sport/fudbal/pao-pavlovic-ko-je-sledeci/7465

DRAGOSLAV VUKOVIĆ – više puta hapšen zbog krivičnih prekršaja u privredi. Čovek koji je za uloženih 300.000 eura, hteo da zaradi 2 miliona i 300.000 eura. ( za pomenuti iznos otkupio 50% ekonomskih prava na igrača Sergej Milinković-Savića i za to dobio menicu koju je protiv zakonito ispunio na 2 miliona i 300.000 eura i za taj iznos je FK „Vojvodina“ i dalje u blokadi ).

http://www.svevesti.com/a53528-za-dva-miliona-evra-prodao-%C5%A1vajcarcima-dr%C5%BEavnu-zemlju

RADISAV RABRENOVIĆ – jedini zabeleženi slučaj u srpskom i jugoslovenskom fudbalu u kojem je jedan fudbalski sudija izbačen iz matične organizacije zbog primanja mita i nameštanja rezultata fudbalske utakmice. Čovek koji je svojim potpisima obezbedio Pavloviću, Vukoviću i ostalim članovima bivšeg rukovodstva da otimaju i kradu od FK „Vojvodina“.

http://www.dodaj.rs/f/1P/Bw/4NNXjzOX/rabrenzpscb0bfe68.jpg

MILAN ČABRIĆ – hapšen zbog posredovanja u nameštanju fudbalskih utakmica. Širom Srbije poznat kao čovek koji je zloupotrebljavao službeni položaj u FK Vojvodina i varajući druge klubove prodavao opremu FK „Vojvodina“, obezbeđivajući sebi zaradu. I dan danas FK „Vojvodina“ ima problem da objasni drugim fudbalskim klubovima da nema veze kako sa pomenutim gospodinom,  tako i sa Školama fudbala koje je osnovao Čabrić, a koje nose ime našeg Kluba.

FK „Vojvodina“ se ovim putem izvinjava svojim navijačima i celokupnoj srpskoj fudbalskoj javnosti ako se neko oseća osramoćen što je ovim licima onemogućeno dalje degradiranje i finansijsko iscrpljivanje Kluba. Izvinjavamo se što ova Uprava za razliku od prethodne nema procente ni od jednog fudbalera. Takođe, izvinjavamo se što je ova Uprava vratila više od 2 miliona eura duga, od kojih neki datiraju i iz 2007.godine i što nije dodatno zadužila Klub ni po kom osnovu. Izvinjavamo se što se u normalnoj fudbalskoj Srbiji, kojoj pomenuta lica ne pripadaju ni po kom osnovu, govori sa poštovanjem i uvažavanjem. Izvinjavamo se što gradimo sportska prijateljstva sa svim Klubovima u zemlji, kako sa Novim Pazarom, Čukaričkim, tako i sa Partizanom, Crvenom zvezdom i svim ostalim članovima srpske fudbalske porodice. Izvinjavamo se što nismo direktnom konkurentu prodali tri najbolja igrača i trenera, kao što su pomenuta lica uradila. Izvinjavamo se što pravimo i tražimo prijatelje, a ne saučesnike za kriminalne radnje. Izvinjavamo se što smo naterani da odemo u UPPR, baš zbog menice bivšeg potpredsednika Kluba, kojim smo sačuvali Klubu 2 miliona eura. Izvinjavamo se što ni posle 6 meseci ne možemo da očistimo sve „repove“ koje su nam bivši ostavili.

Takođe se izvinjavamo svojim navijačima što smo podneli krivične prijave protiv pomenutih lica i što će morati pred državnim organima da objašnjavaju svoje postupke. Izvinjavamo se i što je, gle čuda, baš juče postala punosnažna presuda kojom se dokazuje sve ono što smo pričali još od marta ove godine. Naime, sud je doneo presudu da je jedina legalna i legitimna Skupština Kluba ona koja je održana 16. maja. Skupština, ili bolje rečeno, skup građana koju su lica sa kriminalnim dosijeima organizovali 11. maja i pritom istu „branili“ sa unajmljenim batinašima odlazi u istoriju kao neuspeli pokušaj krađe Kluba od svih njenih članova.

Izvinjavamo se i što je tužilaštvo odbacilo krivične prijave, koje je Dragoslav Vuković podneo protiv FK „Vojvodina“ i predsednika Upravnog odbora FK „Vojvodina“ zbog sumnji u transfer Sergej Milinković-Savića u Genk, kao neosnovane.

Izvinjavamo se svojim navijačima i srpskoj javnosti što nismo kao oni i što nikad nećemo biti, ako neko uopšte i može da to poželi.

FK „Vojvodina“ nikad neće biti ničija filijala!