obrazac-za-slike---vesti

 

 

 

Poslednjih desetak dana boravka u Beleku, sa igračima Vojvodine trenira i   gruzijski mladi reprezentativac, David Kokija. On je odigrao nekoliko pripremnih utakmica u crveno-belom dresu, pa smo stoga želeli da, iz prve ruke, čujemo mišljenje, šefa struke Zorana Marića o ovom igraču.

– Kokija je tehnički i taktički obučen fudbaler i dobar igrač.  Ipak, ne pravi neku bitnu razliku na terenu, što se od stranaca uvek očekuje. Nije mu odlika ni fizička snaga, ali je bitno to što su ga ostali igrači jako dobro prihvatili. Dvoumim se još oko njegovog statusa. Konačnu odluku doneću po završetku utakmice s Dinamo Batumijem.-rekao je Zoran Marić.

 

DANAS OPUŠTENO

„Crveno-beli“ su u nedelju odigrali dve utakmice (Đer – 0:0 i Odenze – 1:0), pa su danas imali relaksacioni trening u teretani hotela „IC Santai“. Sutra će dva puta trenirati, a u sredu  ih očekuje poslednja provera s Gruzijcima.

Meč s Dinamom počinje u 16.30 časova, a za taj susret trener Marić računaće na 18 igrača, koje vidi kao prvotimce u prolećnom delu sezone.

 

OTPUTOVAO PREDSEDNIK ŠĆEPANOVIĆ

Pripreme fudbalera Vojvodine juče je, posle nekoliko dana boravka u Turskoj, napustio predsednik Upravnog odbora kluba Zoran Šćepanović. On se zbog obaveza vratio u Novi Sad, a s ekipom su ostali jedino  Ljubiša Dunđerski i Mirko Vavan, koji će se kući vratiti zajedno s crveno-belima u četvrtak.