Novogodišnji koktel FK Vojvodina

 

Tradicionalni novogodišnji koktel FK Vojvodina održan je sinoć u amfiteatru Spensa.

U Svečanom salonu SPC “Vojvodina”, održan je  tradicionalni  Novogodišnji koktel kome je prisustvovao  veliki broj zvanica. Pored rukovodstva stare dame, koktelu su prisustvovali  članovi Skupštine FK Vojvodina, zaposleni u klubu, veterani, navijači, sponzori,  kao i veliki broj sportskih radnika  i prijatelja FK Vojvodina.

Tom prilikom je Dušan Vlaović, predsednik UO FK Vojvodina, pozdravio sve prisutne i održao prigodan govor, u  kome se osvrnuo na dosadašnji rad nove uprave kluba sa naglaskom na najznačajnije poteze koje je  novo rukovodstvo obećalo i povuklo.

– Koristim priliku da vas, u ime svih zaposlenih u našem klubu – uprave, Radne zajednice, Omladinske škole “Ilija Pantelić”, trenera i igrača  pozdravim. Kada smo, pre nešto više od tri meseca, dobili poverenje članova Skupštine da vodimo Vojvodinu, ispred sebe smo zacrtali tri ključne stavke: deblokadu klupskog računa, izbor novog šefa stručnog štaba i ozbiljan rad u okviru zimskog prelaznog roka. Kao što znate, angažovali smo Iliju Stolicu na mesto trenera i verujemo da on predstavlja dobro rešenje, jer je reč o mladom, perspektivnom i ozbiljnom stručnjaku. Zadovoljstvo mi je što mogu da vas obavestim da je juče, posle više od godinu dana, odblokiran žiro-račun kluba. To će nam omogućiti normalno funkcionisanje kluba u narednoj godini. Ogroman doprinos u deblokadi imaju Miloš Vučević, gradonačelnik Novog Sada, kao i direktor “Srbijagasa” Dušan Bajatović. Zahvalnost dugujemo i generalnom direktoru FK Vojvodina Darku Jevtiću i njegovom zameniku Aleksandru Dunđerskom. Predstoji nam uskoro i prelazni rok. Ne želimo da gomilamo igrače, već nam je namera da dovedemo nekoliko kvalitetnih fudbalera koji će, uz omladince iz naše škole, činiti okosnicu buduće ekipe. Sve su ovo samo segmenti svega onoga što nam predstoji  za trajnu stabilizaciju kluba. Siguran sam da ćemo ukoliko svi zajedno budemo postigli sinergiju biti na dobrom putu da stvorimo evropsku Vojvodinu – izjavio je Vlaović.

Na kraju svog izlaganja  prvi čovek Vojvodine čestitao je Novu godinu i Božićne praznike svim prisutnima, poželeo im puno sreće, dobro zdravlje i uspeha u 2018. godini.

LAKIĆEVIĆ I SUBOTIĆ SEKLI VELIKU VOŠINU TORTU

Prvotimci Vojvodine nalaze se na odmoru, ali je nekolicina njih bila prisutna. Sa prisutnima na koktelu družili su se Ivan Lakićević, Nemanja Subotić, Emil Rockov, Milan Lazarević i Milan Ilić. Tortu na kojoj je bio iscrtan grb novosadske Stare dame isekli su i prisutnima podelili Lakićević i Subotić.

PROMOVISAM KALENDAR ZA 2018.

Svi prisutni na Novogodišnjem koktelu, bili su u prilici da dobiju klupski zidni kalendar za 2018. godinu. Kalendar je urađen u punom koloru i na veoma kvalitetnom papiru. Autori fotografija prvotimaca koji se nalaze na stranicama  kalendara su: Jelena Grlić, Nenad Mihajlović i Milan Marković.