Omladinski stadion

Gledalaca :         800

Sudija :              Danilo Mihajlović (Vranje)

Žuti karton :      Lukač i Brkić (OFK Beograd), Vulićević, Ađuru, Jokić i Mitošević (Vojvodina)

OFK Beograd :   Lukač, Petković, Rodić, Vasiljević, Adžić, Nikolić, Trivunović (Tufegdžić), Brkić, Grbić (Pavlovski), Batioha, Jovanović (Čavrić)

Vojvodina :       Supić, Vulićević, Nastić (od 78 min Branković), Đurić, Jokić, Ađuru, Gren (od 76 min Mitošević), Moreira (od 66 min Škuletić), Stevanović, Bilbija, Abubakar

SVAKOM PO BOD, NIKO ZADOVOLJAN

OFK Beograd i Vojvodina podelili su bodove u utakmici koja će brzo biti zaboravljena. Domaćini na čelu sa novim šefom struke, Zoranom Milinkovićem, nadali su se da će konačno osvojiti 3 boda i krenuti ka sredini tabele, a Vojvodina pak, da će srušiti neugodnu tradiciju loših rezultata na Karaburmi i posle dužeg vremena trijumfovati. Kada se sve viđeno  na terenu sabere (a nije ga bilo puno), nerešen rezultatat najrealniji je ishod susreta.
Na samom otvaranju utakmice, Oumaru Abubakar propustio je u 6. minutu kolosalnu šansu da dovede svoj tim u vođstvo.
Napadač Vojvodine u trku je za sobom ostavio svoje čuvare, izašao sam pred golmana Lukača ali je čuvar mreže OFK Beograda odličnom intervencijom spasao siguran gol. Naredni minuti proticali su uglavnom u igri na sredini terena, a ni jedan ni drugi rival nisu napravili ništa što bi i „mirisalo“ na priliku za gol. Sve do 20. minuta. Tada se napadač „romantičara“ Ivica Jovanović vešto ubacio iza leđa odbrane Novosađana i slično kao Abubakar, krenuo sam prema Supiću. U trenutku kada se spremao da uputi udarac, nepropisnim startom zaustavio ga je  Vulićević, a sudija Mihajlović opravdano je dosudio najstrožu kaznu za domaće, dok je kapitena gostiju kaznio žutim kartonom. Odgovornost da izvede jedanaesterac preuzeo je kapiten „romantičara“ Nikolić. Šutirao je u desni donji ugao ali je Nemanja Supić „pročitao“  njegovu nameru i fantastičnom paradom zaustavio loptu, poslavši je u korner.
Do kraja poluvremena  na terenu se, osim besomučnih pokušaja i jedne i druge ekipe da dugačkim loptama uposle svoje napadače, ništa značajnije nije dešavalo. Abubakar se silno trudio, dobro kretao i dobio mnogo duela u vazduhu ali u ostatku ekipe nije  imao raspoloženog saigrača koji bi mu odigrao onaj poslednji, završni pas i „spojio“ ga sa golom.

Vojvodina je u prvih 15-tak minuta drugog dela igre preuzela inicijativu no bez rezultata. Nešto kasnije, prenuli su se i igrači u plavo-belim dresovima i praktično „iz ničega“ imali priliku da možda i reše utakmicu ali u njihovoj nameri sprečio ih je najbolji pojedinac na utakmici, Nemanja Supić. Golman Vojvodine demonstrirao je čudesan refleks kada je udarac napadača OFK Beograda iz neposredne blizine, nogom izbio u korner.
Poslednju veliku priliku za promenu rezultata u sudijskoj nadoknadi propustio je  novopečeni kamerunski reprezentativac, Oumaru Abubakar. Jokić je sa leve strane uputio dijagonalan pas od preko 50 metara na desni bok gde se nalazio Miroslav Stevanović, a ispred njega „brisani prostor“. Reprezentativac BiH je iz trka poslao savršen centaršut na peterac, pravo na glavu Abubakaru.
Kada su svi na stadionu već videli loptu u mreži, Kamerunac je loše šutirao i šansa je otišla u nepovrat.
Na kraju, treba pohvaliti najvatrenije navijače Vojvodine koji su nakon dužeg vremena u velikom broju ispratili svoje ljubimce na jednom gostovanju i tokom svih 90 minta bili glasniji od šačice domaćih „tifoza“.