Prodaja ulaznica za Sampu, mala

 

Danas je počela prodaja karata za revanš utakmicu 3. kola kvalifikacija za Ligu Evrope, između fudbalera Vojvodine i Sampdorije. Interesovanje je nadmašilo sva očekivanja, pa su se na prodajnim mestima odmah stvorile velike gužve. Cena karata iznosi 500 dinara (Zapad), 300 dinara (Istok) i 200 dinara (Sever).

Ulaznice se, podsećamo, mogu kupiti svakog dana u GIGS TIX-u, na centralnoj blagajni (TC Pariski magazin, Kralja Aleksandra 12)  i to od 9 do 19.30 časova. Naravno,  prodaja će se obavljati i na centralnoj blagajni stadiona “Karađorđe” i to od 12 do 18 časova svakog dana do utakmice, s tim što će  u četvrtak one moći da se kupe od 18 časova i na blagajni na istočnoj tribini.

Ponavljamo da će se karte za Sever prodavati isključivo u šopu navijačke grupe Firma na severnoj tribini i to svakog dana od 15 do 20 časova.

Svaka osoba koja ulazi na stadion moraće da ima ulaznicu, to se odnosi i na decu, a prilikom kupovine karata svaki pojednac moći će da preuzme najviše tri ulaznice na jedan lični dokument.

 

S PRETPLATNIM ULAZNICAMA NA ULAZ BROJ 4

Za vlasnike novih, godišnjih ulaznica, ponovo će za ulazak na stadion biti rezervisan ulaz broj 4, na zapadnoj tribini. Na ovaj način, oni će imati mogućnost da izbegnu gužvu i nesmetano dođu do svojih mesta na zapadnoj tribini.

Još jednom podvlačimo da stare godišnje karte više ne važe.