После победе његовог тима над Радником, шеф стручног штаба Војводине Драгомир Окука изјавио је да је задовољан оствареним тријумфом и да црвено-бели полако почињу да показују страст у својој игри.

Војводина је данас победила Радник резултатом 1:0 (1:0), у 14. колу Супер лиге Србије.

– Данас смо видели једну добру утакмицу, са доста темпа и ритма, по тешком терену, против доброг противника. Најтеже је победити у трећој утакмици у низу за кратко време, без обзира на то где се та утакмица игра. Наравно, срећни смо због победе, али посебно ми је драго због тога што смо, за разлику од претходних мечева, данас делимично показали страст и мало више агресивности. Видео сам да се то враћа играчима, да има добрих потеза, дуела, па је и публика знала то да препозна и у неколико наврата награди аплаузом. Имали смо проблема пред овај меч, јер играчи који играју по левом боку, а то су Езе, Срећковић, па чак и Хухумис, у последња два дана су испали из комбинације за тим. Но, не правим од тога неку велику причу, већ дајем шансу играчима који су спремни. Нормално је да Војводина победи Радник и то смо урадили заслужено, али нимало лако. Сада се окрећемо наредном мечу против Партизана у недељу, који ће бити провера наших способности, моћи и вредности. Мислим да смо на добром путу и да ће се Војводина, ако истрајемо, вратити тамо где јој је место у нашем фудбалу. Као и свакој екипи и тренеру, и нама треба време, али ту смо да то убрзамо и пробамо што пре да направимо оно што навијачи очекују од Војводине – каже Окука.

На данашњем мечу, гледаоци су у неколико наврата негодовали на игру нападача Исмаела Фофане (30), показујући тако да нису задовољни оним што искусни фудбалер пружа на терену.

– Публика има право да се буни, али Фофана је искусан и проверен играч, који се враћа после повреде, баш као и Зломислић и Антић. Он пет утакмица није играо и ово му је тек други меч у стартној постави. Без обзира на то шта публика мисли, ја сам задовољан оним што је приказао док је имао снаге, иако, наравно, он може више, што од њега и очекујем и сигуран сам да ће то и показати. Сваког играча треба сачекати, посебно оне који се враћају после повреде. Ја га чекам и надам се да ће брзо доћи у ону форму коју ја, а и публика с правом очекујемо – рекао је Окука.

У наредном колу, Војводина ће гостовати екипи Партизана у Београду, а тај меч играће се у недељу, са почетком у 19 часова.