Onako kako su i započeli, tako su i završili.
Mladi fudbaleri Vojvodine trijumfalno se vraćaju iz Trnave gde su  na jakom međunarodnom omladinskom turniru više nego ubedljivo, osvojili prvo mesto. Nakon dve jučerašnje pobede, puleni vrednog i ambicioznog  trenera Kosanovića danas su nastavili u istom stilu. U prepodnevnom delu takmičenja, crveno-bela „kaznena ekspedicija“ savladala je češku ekipu Senjan rezultatom 4 : 0.
Strelci su bili : Georgije Ilić 2, Stefan Nikolić i Slaven Baškalo.
Vojvodina je igrala u sastavu : Kordić, Nikolić, Jorgić, Petrić, Babić, Sekulić, Milinković-Savić, Kosović, Ferati, Ilić i Spremo. U igru su ulazili još : Čavić, Cvijić, Simikić, Baškalo, Makarić i Gaćinović.

BOLJI I OD ŠAMPIONA POLJSKE

VOJVODINA-GURNJIK 1 : 0  (Gaćinović)

Utakmica koja je odlučivala o pobedniku turnira odigrana je od 14 časova, a rivali su bile dve zaista najkvalitetnije ekipe, novosadska Vojvodina i prvak Poljske, Gurnjik (Zabže).
Milan Kosanović je na teren poslao sledeću jedanaestoricu  : Kordić, Nikolić, Cvijić, Petrić, Glumčević, Sekulić, Kosović, Milinković-Savić, Gaćinović, Spremo i Ilić.
Igrali su još : Babić, Jorgić, Simikić, Makarić, Baškalo i Ferati.
Finale je (kao uostalom  i sve utakmice na turniru) proteklo u znaku Novosađana. „Crveno-beli“ su odigrali bez greške ne dozvolivši renomiranom protivniku da tokom 90 minuta stvori ni jednu priliku za gol. Poljaci su inače susret završili sa desetoricom  jer  je arbitar u 55 minutu isključio jednog odbrambenog igrača Gurnjika  koji je do tog trentka ispoljavao veliku nervozu pokušavajući da na svaki način isprovocira fudbalere Vojvodine.
Pobedonosni gol delo je hitronogog Mijata Gaćinovića koji je iskoristio odlično proigravanje Ace Glumčevića. Mladi Hercegovac je samo „izbacio žmigavac“ ,  kao vihor ostavio za sobom protivničke igrače i postigao gol vredan pobede i trofeja.

BILANS VOJVODINE NA TURNIRU U TRNAVI

4 utakmice, 4 pobede i gol razlika 12 : 0

Šta reći ….osim
„Oni znaju svoj put …“