Uprkos činjenici da danas za Vojvodinu nisu nastupili,  što zbog obaveza prema nacionalnim selekcijama što zbog povreda : Kordić, Nikolić, Kanostrevac, Glumčević, Sekulić, Kosović, Meleg, Janjušević  i Spremo, mladi fudbaleri „crveno-belih“ su u prijateljskoj međunarodnoj utakmici savladali ekipu Videotona iz Sekešfehervara  rezultatom 4 : 0 (šta ti je moć navike).

Milan Kosanović je na današnjem susretu šansu pružio 21 igraču, a jedini koji je na terenu proveo svih 90 minuta bio je Sergej Milinković-Savić. Vredno pomena je da su igrala i trojica momaka rođenih 1996 godine : desni bek Srđan Vukaljević,  kapiten kadetske ekipe Stefan Petrović i novajlija iz Banja Luke štoper Srđan Babić (visok 192 cm)

VOJVODINA-VIDEOTON (Puškaš Akademija) 4 : 0

Strelci : Mijat Gaćinović, Stefan Petrović, Edin Ferati i Slaven Baškalo

Sva 4 gola pala su posle smišljenih kombinacija i teško je odabrati najlepši. Lob Mijata Gaćinovića, „skidanje paučine“ sa 20 metara Stefana Petrovića ili jedan od dva gola postignuta na gotovo istovetan način, udarcima glavom (Ferati i Baškalo) nakon „teledirigovanih“ centaršuteva sa leve strane, Gaćinovića i Kočovića.
Gosti iz Mađarske igrali su koliko su mogli, a pored razigranih Novosađana nisu uspeli da za 90 minuta upute ni jedan jedini udarac na gol Čavića i Rockova.

Čavić (Rockov), Cvijić (Vukaljević), Jorgić (Kočović), Petrić (Pankov), Babić (Kremenović), Makarić (Mrđan), Milinković-Savić, Petrović (Baškalo), Gaćinović (Asani), Ilić (Bajić), Ferati (Grgić)

U utakmici selekcija dečaka rođenih 1998 godine, Vojvodina i Videoton igrali su nerešeno 2 : 2.