Omladinska liga Srbije

VOJVODINA-JAGODINA 4 : 0

Fc „Vujadin Boškov“

Gledalaca :     100

Sudija :           Miodrag Gogić (Novi Sad)

Strelci :           Milinković-Savić (25 min), Ferati (34 min), Jorgić (78 min) i Baškalo (86 min)

Žuti karton :   Petrić i Milinković-Savić (Vojvodina)

Vojvodina :     Kordić, Nikolić, Cvijić, Petrić, Pankov, Makarić, Milinković-Savić, Janjušević, Gaćinović, Ilić, Ferati

Igrali su još : Jorgić, Baškalo, Kremenović, Bajić, Asani i Kanostrevac

Jagodina :       Rajković, Miladinović, Urošević, Đurić, Ciger, Filipović, Stanojević, Dojčinović, Arsić, Marinković, D. Nikolić

Igrali su još :  Savov, Cvetković, S. Nikolić, Petrović i Simić

Omladinci Vojvodine rade po „planu i programu“. Tri boda se podrazumevaju, a jedina dilema koju nameću posmatračima ( a verujemo i sebi) je koliko će golova postići. Jagodinci su iz Novog Sada ispraćeni sa 4,  što je neka optimalna brojka za utakmice koje se igraju u FC „Vujadin Boškov“.
Goste iz grada podno Đurđevog brda načeo je najistaknutiji igrač susreta, Sergej Milinković-Savić. „Od oca je ostanulo sinu“-kaže narodna izreka pa je tako Milinković-Savić u 25 minutu u stilu tate Nikole, nekadašnjeg ubojitog strelca Bečeja i nekoliko inostranih klubova, odlično izveo slobodan udarac sa 30 metara i pogodio sam ugao nemoćnog golmana Rajkovića.
Isti igrač asistirao je Edinu Feratiju za vođstvo Vojvodine od 2 : 0. Nakon što se veštim  driblinzima oslobodio dvojice protivničkih igrača, nesebično je uposlio svog saigrača koji je loptu „zakucao“ pod prečku.
Na 3 : 0 povisio je Stefan Jorgić, a situaciju mu je pripremio vihorni Mijat Gaćinović. Tačku na „i“ stavio je 4 minuta pre kraja Slaven Baškalo golom za koji je podjednako zaslužan i neumorni Milan Makarić.

 

Kadetska liga Srbije

VOJVODINA-ČSK PIVARA 10 : 2

FC “Vujadin Boškov”

Gledalaca :    100

Sudija :          Nemanja Gajdobranski (Novi Sad)

Strelci :         Petrović (2 min), Vujošević (9 i 21 min), Zličić (13, 26 i 37 min), Ćurko (60 min), Šćekić (78 min), Papović (83 min), Terzin (89 min) za Vojvodinu, a Faćol (31 min) i Kerkez (85 min) za ČSK Pivaru.

Žuti karton :  Soković i Vlajić (ČSK Pivara)

Vojvodina :    Petrić (Tarabić), Vukaljević (Fimić), Janković (Vulić), Desančić, Čaki, Milić, Vujošević (Šćekić), Petrović (Terzin), Ćurko (Papović), Zličić (Damjanović), Stamenić

ČSK Pivara :  Vlajić, Stupar (Papović), Maksimović (Pajčin), Rađen (Pribičević), Kerkez, Tucakov, Marić (Vinović), Soković (Vulić), Šljivančanin, Faćol (Čavić), Mitrović

Kada se jedna fudbalska utakmica, bez obzira na stepen takmičenja i uzrast igrača  završi rezultatom 10 : 2 malo šta se u izveštaju može dodati.
Mladići koje predvodi trener Jovo Šarčević nisu imali milosti prema vršnjacima iz Čelareva pa su im, uz egzibicionu igru do vrha napunili mrežu.
Bilo bi nepravedno posebno isticati bilo kojeg igrača iz redova Vojvodine jer svi koji su nastupili  zaslužuju  pohvale za igru. Povoljna vest za trenera Šarčevića je da se od povrede oporavio reprezentativni štoper Fimić što znači da će u narednim utakmicama odbrana Voše biti još čvršća.