obrazac-za-slike---vesti

 

 

VOJVODINA-INDEKS  3 : 2

FC „Vujadin Boškov“

Gledalaca :      150

Sudija :           Vladimir Miljković (Novi Sad)

Strelci :           Karać (21. min) i Grgić (50. i 58. min) za Vojvodinu, a Đuričić (44. min) i Ribar (63. min) za Indeks

Žuti karton :    Đurišić, Gavrilović i Milovanović (Indeks)

Vojvodina :      Rockov (Nedeljkov), Joksimović, Kočović, Katanić, Pankov, Drinić, Asani, Karać, Bajić (Jorgić), Grgić (Lekić), Stanić (Krstić)

Indeks :          Ugrenović, Milovanović, Dobrijević, Marković, Ušćumlić (Čobrdar), Skrobonja, Pavlović (Gavrilović), Kovačević (Anđelković), Stanković (Laković), Đurolka (Zlojutro), Đurišić (Ribar)

Mladi tim  Vojvodine koji se takmiči u Omladinskoj ligi Vojvodine savladao  je gradskog rivala sa Đačkog igrališta rezultatom 3 : 2.
Utakmica je protekla u vrlo živoj i zanimljivoj igri u kojoj je viđeno dosta lepih poteza i pet golova. Na žalost, senku na ovu kvalitetnu predstavu bacila je povreda talentovanog golmana „crveno-belih“ Emila Rockova koji je nakon sudara sa protivničkim napadačem dobio snažan udarac u predelu glave i nakon toga ostao da leži bez svesti. Brzom intervencijom dr Čolakovića mladi čuvar mreže prebačen je u Klinički centar Vojvodine gde mu je pružena medicinska pomoć i zadržan je na opservaciji.