VOJVODINA-NAPREDAK (Kruševac) 6 : 0

FC „Vujadin Boškov“

Gledalaca :      100

Sudija :            Robert Kiš-Čepegi (Novi Sad)

Strelci :            Bajić 2, Janjušević, Ilić, Gaćinović i Ferati (iz jedanaesterca)

Žuti karton :    Marković (Napredak)

Vojvodina :      Kordić, Nikolić (Kanostrevac), Cvijić, Petrić (Kremenović), Pankov, Makarić, Milinković-Savić (Jorgić), Gaćinović, Ilić (Ferati), Spremo (Baškalo), Janjušević (Bajić)

Napredak :      Đurić, Miletić, Đokić, Mijajlović, Paris, Marković, Bradić, Bogojević, Petrović, Aleksić, Bajić

Igrali su još :  Pantelić, Radenković, Đonić, Smiljković, Popović i Adamac

Mladi fudbaleri Vojvodine su u zaostaloj utakmici prvenstva Srbije za omladince deklasirali kruševački Napredak rezultatom 6 : 0.
Igrači trenera Kosanovića još jednom su oduševili prisutne navijače demonstrirajući fudbal kakav se retko viđa u Srbiji. Od samog starta utakmice, mladići u crveno-belim dresovima dali su gostima do znanja šta ih čeka. Šanse su se ređale filmskom brzinom, a kada je pao prvi gol, Kruševljanima koji su se do tog trenutka svojski trudili, više nije bilo spasa.
Prvi gol postigao je brzonogi Božidar Janjušević. Nakon prodora po desnoj strani uputio je loptu maltene iz „mrtvog“ ugla i pogodio mrežu.
Na odmor se otišlo sa golom prednosti, a drugo poluvreme bilo je za fudbalske sladokusce. Igrači iz Kruševca nisu uspevali da „nahvataju“ svoje rivale koji su „pleli mrežu“ oko gola Đurića. Drugi pogodak delo je spretnog Georgija Ilića kojeg je sjajno uposlio Mijat Gaćinović. Prethodno je igračima Napretka na sredini terena loptu oteo (ko bi drugi) Stefan Cvijić.
Malo potom, Janjušević je u silovitom trku predriblao nekoliko igrača, uputio loptu na 11 metara gde se našao Gaćinović i rutinski loptu sproveo u gol.
Četvrti i šesti pogodak postigao je Aleksa Bajić koji je u igru ušao umesto danas odličnog Janjuševića. Posebno efektan bio je drugi gol visokog Vošinog napadača.  Iako u prvi momenat nije dobro primio loptu, Bajić se dobro snašao u nastavku akcije, šutirao desnom nogom,  a lopta je preko istrčalog golmana pogodila gornji levi ugao. Pre toga, Edin Ferati je realizovao najstrožu kaznu koju je odlični sudija Kiš-Čepegi dosudio zbog prekršaja nad Makarićem.