Ništa novo što se tiče mlađih kategorija Vojvodine. Mlađi naraštaji „crveno-belih“ uspešno su odradili ovaj vikend postigavši tri ubedljiive pobede nad svojim rivalima.
Prvi su na teren u subotu izašli mlađi omladinci koji se takmiče u Omladinskoj ligi Vojvodine i „do nogu“ potukli goste iz Karavukova.
 VOJVODINA-POLET (Karavukovo) 8 : 1

Kadetska liga Srbije

VOJVODINA-BRODARAC (Beograd) 3 : 1

Strelci :   Robert Čaki, Uroš Stamenić i Stefan Petrović

Vrlo zanimljiva i dinamična predstava viđena je u okršaju kadetskih timova Vojvodine i Brodarca. Šanse i dobre akcije smenjivale su se na obe strane tokom celog toka utakmice. Učenici Jove Šarčevića bolje su se snašli i na kraju potpuno zasluženo savladali odlične goste iz Beograda koji su se navijačima u FC „Vujadin Boškov“  predstavili kao ozbiljna ekipa.
Sjajnu partiju uz efektan gol iz slobodnog udarca pružio  je kapiten „crveno-belih“ Stefan Petrović.

Omladinska liga Srbije

VOJVODINA-SLOBODA POINT (Užice) 3 : 0

FC „Vujadin Boškov“

Gledalaca :        200

Sudija :             Robert Kiš-Čepegi (Novi Sad)

Strelci :             1 : 0 (Kosović, penal), 2 : 0 Kosović, 3 : 0 Meleg

Vojvodina :        Marko Kordić, Nikolić, Cvijić (Ferati), Petrić, Pankov, Makarić (Milinković-Savić), Janjušević (Meleg), Kosović, Ilić (Baškalo), Gaćinović (Kremenović), Spremo (Jorgić)

Sloboda Point :  Čubraković, Todorović, Jelisavčić, Prišunjak, Milutinović, Ristanović, Petrović, Vidić, Đurić, Mitić, Stanojević

KIĆA SE IGRAO FUDBALA, VRATIO SE MELEG

Lakše nego što se očekivalo (obzirom na dosadašnje dobre igre i rezultate Užičana), mladi fudbaleri Vojvodine došli su do ubedljive pobede nad ekipom Slobode Point.
U odsustvu bolesnog prvog trenera Kosanovića ekipu je, uz asistenciju Borisa Nađa,  vodio Dušan Bajić. Među prvom jedanaestoricom nije bilo ni „Gatuza“ Sekulića zbog povrede  ali ga je više nego uspešno zamenio vredni Milan Makarić.
Sve linije „crveno-belih“ funkcionisale su kao najprecizniji sat. Ton igri davao je izuzetno raspoloženi i razigrani Nebojša Kosović, a puni doprinos pobedi dali su svi igrači koji su bili u igri.
Za prvi gol najveće zasluge pripadaju Milanu Makariću. Ovaj uporni i vredni momak prekinuo je akciju Slobode na polovini terena, stuštio se po desnoj strani i kada se spremao da uposli Ilića, sa leđa ga je oborio štoper gostiju. Za Roberta Kiš-Čepegija nije bilo dileme-jedanaesterac. Nebojša Kosović poslao je golmana Čubrakovića u levu stranu, a loptu u desni ugao.
Samo što je počelo prvo poluvreme, vođstvo Vojvodine je duplirano. Slobodan udarac iskosa sa leve strane izveo je Kosović. Oštro i nisko ubačenu loptu na prvoj stativi lukavo je kroz noge propustio Georgije Ilić, a ona je svoj put završila u suprotnom uglu.
Nakon nekoliko meseci pauze konačno se na teren vratio i Vošin „biser“ Dejan Meleg i odmah pokazao kakav je majstor. Dva minuta pre kraja utakmice, Sergej Milinković-Savić poslao je preciznu dijagonalu sa leve strane na suprotnu stranu gde je loptu primio Meleg. Prvom varkom oslobodio se svog čuvara, izašao sam pred golmana, fintom ga poslao „na pod“ i potom hladnokrvno ubacio loptu u nebranjen gol. Potez za aplauze na otvorenoj sceni.
Verujemo da su  selektori mlađih selekcija Srbije, Veljko Paunović i Ljubinko Drulović koji su pažljivo pratili utakmicu imali šta da vide.
Arbitar Robert Kiš-Čepegi bez greške je vodio utakmicu.