DSC_0022

 

 

Kadetska liga Vojvodine

INĐIJA-VOJVODINA 1 : 1

Pionirska liga Vojvodine

INĐIJA –VOJVODINA 1 : 2

 

Omladinska liga Vojvodine

VOJVODINA-BANAT 3 : 0

FC „Vujadin Boškov“

Gledalaca :     100

Sudija :          Nenad Minaković (Novi Sad)

Strelci :          Vujičić (23. i 42. min) i Stamenković (autogol 63. min)

Vojvodina :     Ivić (Tarabić), Šćekić (Terzin), Janković (Vulić), Fimić (Vasić), Čaki, Zeljković, Grubor (Mirosavljević), Vujošević (Jakovljević), Vujičić, Milić (Janus), Ćurko

Banat :           Trivunović, Stamenković, Nikolić, Bašić (Pustinjak), Anović, Aćimov (Radulović), Rudan (Katin), Radenković (Živanov), Savanović, Tošković, Karlica

Mladi fudbaleri koje sa klupe predvodi bivši as Vojvodine i reprezentacije Bugarske, Zoran Janković, rutinskom igrom savladali su vršnjake iz Zrenjanina.
Među „crveno-belima“ naročito se istakao dvostruki strelac Nikola Vujičić, a njemu uz rame bili su neprelazni štoperi Fimić i Čaki.

 

Omladinska liga Srbije

VOJVODINA-SLOGA (Kraljevo) 1 : 0

FC „Vujadin Boškov“

Gledalaca :        100

Sudija :             Slaviša Radovanović (Novi Sad)

Strelac :            Petrović (89. min)

Žuti karton :      Makarić (Vojvodina), Dažljević i Jablanović (Sloga)

Vojvodina .     Petrić, Vukaljević (Joksimović), Kočović (Stojisavljević), Pankov, Babić, Desančić (Karać), Asani (Stamenić), Makarić, Milinković-Savić (Petović), Gaćinović (Stanić), Grgić

Sloga :           Grbović, Pavlović, Županjac, Tomašević (Dažljević), Vukotić, Mlađović, Arsović, Stojković (Vasiljević), Jablanović, Drmanac, Okuka (Matić)

SREĆA PRATI HRABRE

Omladinci Vojvodine su, teže nego što se očekivalo, savladali Slogu iz Kraljeva i došli do 3 nova boda koja će im mnogo značiti u borbi za treću uzastopnu titulu prvaka Srbije.
„Crveno-beli“ su do trijumfa došli minut pre kraja golom Stefana Petrovića „prepisanim“ od Nebojše Kosovića iz utakmice prvih timova Rada i Vojvodine. Naime, u 89. minutu dosuđen je slobodam udarac za Vojvodinu sa udaljenosti od oko 40 metara od gola Sloge. Petrović je uputio oštru loptu u kazneni prostor želeći da uposli nekog od svojih napadača ali je ona preletela buket igrača i na iznenađenje golmana Grbovića uletela u levi ugao.
Sve do tada, a igralo se skoro 90 minuta, gosti iz Kraljeva praktično nisu prešli na polovinu Vojvodine dok su domaći igrači propustili 7-8 stopostotnih prilika za gol. Ono što su promašili Milinković-Savić, Gaćinović i Grgić graniči se sa nemogućim. Međutim, velike ekipe prepoznaju se po tome da i ovakve utakmice rešavaju u svoju korist. Zahvaljujući upornosti, požrtvovanosti i želji, mlade igrače Vojvodine pomilovala je fortuna. Gostima iz Kraljeva sve pohvale za borbenu, požrtvovanu i nadasve fer igru.