obrazac-za-slike---vesti

 

 

Dan nakon, druge kontrolne utakmice u Beleku, većina igrača Vojvodine, provela je na treningu oporavka, radeći  u teretani, dok takvu povlasticu nisu imali : Vanja Milinković-Savić, Milan Jovanić i Marko Kordić. Trojica čuvara mreže su, predvođeni trenerima,  Borisom Nađom i Aleksandrom Jankovićem, punim intenzitetom trenirali,  na zaista vrhunskim terenima, sportskog kompleksa „IC Santai“.

-Zadovoljan sam današnjim treningom, kao i odnosom prema radu naših golmana. Zaista su uložili maksimum napora da odrade sve zadate vežbe. Nakon ovoga, svi zaslužuju pohvale i odmor, a piće ja častim– našalio se Boris Nađ.

Nešto dalje od golmana, rekonvalescenti: Slobodan Novaković, Stefan Nikolić i  Ivan Rogač, trčali su krugove oko terena, prvo lagano, a zatim je tempo podignut na viši nivo.

– Osećam se mnogo bolje, a od mišljenja, dr Borka Vukosava, zavisiće kada ću se priklkjučiti saigračima i početi da treniram s ekipom – rekao je Novaković.

Stefan Nikolić, još uvek oseća bol u kolenu, pa nije spreman za veće napore, dok je novajlija, Ivan Rogač, potpuno fit i već od sledećeg treninga, uključiće se u rad pod punim opterećenjem.

-Žao mi je što nisam mogao da igram protiv Pohanga, jer me je povređeno mesto bolelo. Nisam želeo da igram „sa pola gasa“ i da izbegavam duele, ali sada je mnogo bolje i jedva čekam sledeću utakmicu – dodao je Rogač.

Do povratka u Novi Sad, Novosađani će odigrati još četiri susreta. U četvrtak, 05. Februara, na programu su dve utakmice. Rivali „crveno-belima“ će biti, slovački prvoligaši Senica i Zlatne Moravice. Trener Marić će, ova dva testa, iskoristiti da na terenu isproba, dve različite postave svojih pulena.
Danas je stručni štab, na zajedničkom sastanku sa igračima, proanalizirao utakmicu protiv Pohang Stilersa. Prema ranije utvrđenom programu i planu rada, za sutra su predviđena dva treninga.

 

PREDSEDNIK ŠĆEPANOVIĆ U POSETI

Delegacija FK „Vojvodina“, na čelu sa Predsednikom Upravnog odbora kluba, gospodinom, Zoranom Šćepanoviće, stiže u toku današnjeg dana u Belek, u posetu ekspediciji novosadske „Stare Dame“.