Фудбалски клуб Војводина данас је добио похвалницу са златним грбом од општине Крупањ, као израз захвалности за све што је „стара дама“ урадила за развој и промоцију спорта у овој општини.

У Крупњу се данас обележава Дан општине, као дан када је ово место било званично ослобођено од окупатора у Другом светском рату. Тим поводом, у великој сали општине Крупањ, данас је одржана седница Скупштине општине, на којој је похвалница са златним грбом уручена фудбалском клубу Војводина, али и члану Управног одбора ФК Војводина Николи Васиљевићу, пореклом управо из Крупња, у знак захвалности за његове личне доприносе и све што је урадио за развој ове општине.

На похвалницама је наведено да су додељене „у знак јавног и посебног друштвеног признања за доказане заслуге у раду и стваралаштву и за остварене резултате у активностима од општег значаја за развој општине Крупањ“.

Фудбалски клуб Војводина је крајем 2016. године, након страшних поплава које су погодиле ову област, у Крупњу одиграо пријатељску утакмицу против локалног клуба Рађевац и том приликом овом колективу поклонио одређени контигент спортске опреме, а део спортске опреме је поклоњен ФК Рађевац и ове године посредством члана Управног одбора ФК Војводина Николе Васиљевића.

Поред њега, данашњој седници Скупштине општине Крупањ присуствовали су још председник ФК Војводина Војислав Гајић и спортски директор Никола Лазетић, који су се захвалили на добијеним похвалницама и истакли да фудбалском клубу Војводина, као једном од најстаријих и најуспешнијих клубова у Србији, увек причињава задовољство да, у складу са својим могућностима, помогне клубовима којима је помоћ потребна и тиме допринесе свеукупном развоју фудбала у нашој земљи.