FK_VOJVODINA_GRB

 

Promocija monografije „Prvih sto“ i novogodišnji koktel FK Vojvodina, koji su bili planirani za utorak, otkazani su do daljnjeg.

Fudbalski klub Vojvodina obaveštava sve svoje sportske prijatelje, sponzore, predstavnike medija i navijače da su promocija monografije „Prvih sto“ i tradicionalni novogodišnji koktel, koji su bili zakazani za utorak, odloženi do daljnjeg.

S obzirom na skorašnje nepredviđene okolnosti u vezi sa predsednikom FK Vojvodina Zoranom Šćepanovićem, fudbalski klub Vojvodina smatra da bi u ovom trenutku organizovanje proslave bilo neprimereno, a ujedno ne želi da predstavljanje jednog izuzetnog književno-istorijskog dela neopravdano bude stavljeno u drugi plan na ovom događaju, s obzirom na to da monografija „Prvih sto“ i dugogodišnji trud koji je uložen za njeno stvaranje zaslužuju da budu predstavljeni na način kakav dolikuje kvalitetu monografije i veličini FK Vojvodina. Mesto i vreme promocije monografije biće naknadno saopšteni.

FK Vojvodina koristi ovu priliku da obavesti javnost da klub nastavlja normalno da funkcioniše, pripremajući se za nastavak sezone u kojoj ponovo imamo ambicije da izborimo plasman na evropsku scenu, gde smo letos ponosno i dostojanstveno predstavljali Srbiju i srpski fudbal. Svi zaposleni, članovi stručnog štaba i fudbaleri uvereni su da će taj cilj biti ostvaren sa predsednikom Zoranom Šćepanovićem na čelu.

Svim našim prijateljima i simpatizerima upućujemo najiskrenije izvinjenje zbog nepredviđene novonastale situacije.