Na žalost, bili smo u pravu.
FK „Vojvodina“ je po saznanju da će utakmicu na Karaburmi protiv domaćeg OFK Beograda voditi arbitar iz Vranja, Danilo Mihajlović , ispostavilo se, iznela  opravdane sumnje u pošteno suđenje dotičnog gospodina. O tome smo, kako je javnost obaveštena, izvestili sve naležne organe Fudbalskog saveza Srbije i Zajednice klubova Jelen Superlige.  Do samog početka utakmice niko se od nadležnih i prozvanih  nije oglasio. A onda nam je više nego jasan odgovor(e) dao lično gospodin Danilo Mihajlović.
Kao „uvertiru“ dosudio je nepostojeći jedanaesterac za domaćina koji je (na njegovu žalost) golman Supić odbranio. Potom dolazi potpuno regularan pogodak Đorđa Jokića, a delilac „pravde“ ga poništava iz samo njemu znanih razloga.
Očigledno igranje rukom domaćeg igrača  u šesnaestercu OFK Beograda za Mihajlovića nije jedanaesterac, a ovaj gospodin „lansirao“ je i novo fudbalsko pravilo koje smo imali priliku da vidimo kod šanse Nemanje Bilbije. „Mihajlovićevo pravilo fudbalske igre“ kaže : „Ofsajd pozicija se svira u slučaju kada je odbrambeni igrač bliži svom golu od napadača“. Amandman ovom novoustanovljenom pravilu decidirano tvrdi  da se ono primenjuje isključivo u slučaju kada su u pitanju napadači Vojvodine (bez obzira na protivnika).

Fudbalska javnost Srbije imala je priliku da se uveri u „objektivnost“ sudije Mihajlovića gledajući snimke spornih situacija u emisiji „Total soccer“ na SOS kanalu ali od toga Fudbalski klub Vojvodina danas (a neki drugi klub iz JSL, koliko već sutra) neće imati nikakvu satisfakciju.
Vreme teče dalje … loši glumci iz još lošijeg komada zvanog  „Svake godine prvenstvo nam je sve regularnije“ izlaze na sledeći čin.

Kako bi sve navedeno imalo uporište u materijalnim dokazima, pogledajte snimak spornih detalja :