Paločević2-mala

 

Jedan od novajlija u dresu Vojvodine, a reč je o Aleksandru Paločeviću (21), sve više nameće se kao glavni kreator buduće igre Novosađana. Bivši „poslovođa“ OFK Beograda, čiji dres je nosio tokom proteklih sedam godina, veruje u prolazak crveno-belih u narednu rundu kvalifikacija za Ligu Evrope.

– Privodimo kraju pripreme na Zlatiboru, koje su bile jako uspešne i zanimljive – rekao je ovaj mladić rođen u Gnjilanu, na Kosovu. – Vreme mi je veoma brzo proteklo i ubeđen sam da smo se dobro pripremili za ono što nas već od sledeće nedelje očekuje. Tu mislim na prvi od dva duela s mađarskim MTK-om, u kvalifikacijama za LE. Rivala, da budem pošten, ne poznajem najbolje, ali sam o njemu čuo toliko da je tim koji se borio za sam vrh tabele u tamošnjem fudbalu. Sigurno je da će nas stručni štab snabdeti potrebnim informacijama i da ćemo spremni dočekati utakmicu u Budimpešti. Respektujemo domaćina, ali ćemo sve učiniti da pobedimo i prođemo u sledeću rundu.

O dolasku u redove Vojvodine, Paločević je dodao:

– Dosta novih saigrača znam od ranije i na putu smo da napravimo jak kolektiv. Mislim da sam dobro postupio što sam izabrao Vojvodinu za klub u kojem ću da nastavim karijeru, jer su crveno-beli iz Novog Sada dobra i zdrava sredina u kojoj ću, nadam se, napraviti iskorak u karijeri.